Üniversite/Kişisel Kullanım için 3 laptop arasında kaldım bütçe 27k-37k

Kronos_17

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
37000
Başlık sorunumu halihazırda yüzeysel açıklıyor. Önceliğim, bilgisayar mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım için 4 yıl beni bu bölümde götürmesi, sonra oyun. Batarya verimliliği, cihazın mümkünse kolay ısınmaması önemli. Arada kaldığım 3 ürünün linkleri bunlardır:

Kampanyaları bitmeden almayı amaçlıyorum.

kanka ben de üni öğrencisiyim ama nakit alacaksan ikinci el garantili ürünlere bak dediğin fiyatlara 4060lı laptop çok rahat düşürürsün ben de o şekil yaptım vade farksız taksitle alacaksan da intel işlemcili olanı al

Başlık sorunumu halihazırda yüzeysel açıklıyor. Önceliğim, bilgisayar mühendisliği 1. sınıfa başlayacağım için 4 yıl beni bu bölümde götürmesi, sonra oyun. Batarya verimliliği, cihazın mümkünse kolay ısınmaması önemli. Arada kaldığım 3 ürünün linkleri bunlardır:

Kampanyaları bitmeden almayı amaçlıyorum.
35kya ryzenli Lenovo loq 4060 alın geçin hocam

35kya ryzenli Lenovo loq 4060 alın geçin hocam
Hocam iyi güzel laptopmuş sağ olun ama 8 ram biraz az kalıyor. 32 ye kadar yükseltilebildiği yazılmış. Ben bunu minimum 16gb yaparsam okuduğum bölüm açısından da çok rahat olacaktır. Nasıl yapabilirim biliyor musunuz? Ve garantisi iptal olur mu?

Hocam iyi güzel laptopmuş sağ olun ama 8 ram biraz az kalıyor. 32 ye kadar yükseltilebildiği yazılmış. Ben bunu minimum 16gb yaparsam okuduğum bölüm açısından da çok rahat olacaktır. Nasıl yapabilirim biliyor musunuz? Ve garantisi iptal olur mu?
Hocam bende 4050li loq var çok kolay şekilde ram takabiliyorsunuz dert etmeyin arka kapağı sokebilecek kadar kendinize güveniyorsanız başarırsınız. Bendekindede 8ram 512gb SSD vardı ben gittim 16ram 512 SSD daha aldim kendim taktım aşırı basit takması zaten garanti konusundada Lenovo cihaza zarar gelmediği sürece garanti dışı bırakmıyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ty.gl/py1fd1chohz64 şunu alıp 8+16 24 ram yapabilirsiniz ben öyle yaptım daha bir sorunda olmadı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,485
Üyeler
174,562
Son üye
Kensuaa
Geri