Lenovo LOQ 15ARP9 alınır mı ?

kaalaal

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese merhabalar. Öyle çok büyük oyunlar değilde hem film hem günlük kullanım ara sıra da oyunlar oynamak için laptop arıyordum max 25-30 bütçem var. Bu laptopu gördüm sizce alınır mı? bu fiyata özellikleri güzel bence ama laptop bilgim çok yok maalesef

veya bu da olabilir

Herkese merhabalar. Öyle çok büyük oyunlar değilde hem film hem günlük kullanım ara sıra da oyunlar oynamak için laptop arıyordum max 25-30 bütçem var. Bu laptopu gördüm sizce alınır mı? bu fiyata özellikleri güzel bence ama laptop bilgim çok yok maalesef

veya bu da olabilir
Lenovolarda anakart yakma problemi var karşılaşmassan bu sorunla başka kronik bir sıkıntısı yok cıncık gibi laptop ama karşılaşırsan iyi başın ağrır.

bide yanına bunu alıp takarsan uzun süre götürür bende bu laptobu kullanıyorum 16gb+512gb ssd taktım 1 senedir kullanıyorum gerek last of us serisi olsun god of war serisi olsun zorlayabilecek çoğu oyunu oynadım bende daha problem çıkmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

veya bu da olabilir
msi thin,acer v15 ve erazerların p6mıydı onlar aşırı kısılmış modeller o modelleri tavsiye etmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri