Neler Yeni

Üniversite mezuna kalmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
Selamlar herkese ben ilk mezun senemde üniversite kazandım ama özel ben ortalamayı iyi tutarsam İstanbul'da yatay geçiş çok zor mu olur yoksa ikinci kez mezuna mı biraksam bana yatdım edin ya obp de kırıldı tercih yapıp kazandığım için seneye çalışıp devlet veya açıköğretim kazansam daha iyi mi olur. Yaşım şuan 19 seneye 20 ye gireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yatay geçişte derslerin adları aynı mı olması lazım

yusuf34

80+ Silver
Selamlar herkese ben ilk mezun senemde üniversite kazandım ama özel ben ortalamayı iyi tutarsam İstanbul'da yatay geçiş çok zor mu olur yoksa ikinci kez mezuna mı biraksam bana yatdım edin ya obp de kırıldı tercih yapıp kazandığım için seneye çalışıp devlet veya açıköğretim kazansam daha iyi mi olur. Yaşım şuan 19 seneye 20 ye gireceğim

yatay geçişte üniversitenin dersleri sayıp saymaması üniversiteye bağlı,her geçen gün okumak dahada zorlaşıyor kannatindeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yatay geçişte üniversitenin dersleri sayıp saymaması üniversiteye bağlı,her geçen gün okumak dahada zorlaşıyor kannatindeyim

aileme yük olmak istemiyorum seneye bidaha girim diyorum onlar bu sene oku diyorlar ama bana çok pahalı geliyor sence kayıt yaptirimmi
@yusuf34

aileme yük olmak istemiyorum seneye bidaha girim diyorum onlar bu sene oku diyorlar ama bana çok pahalı geliyor sence kayıt yaptirimmi
@yusuf34

Seneye hazırlanacaksan kal diyor ama her sene zamlanıyor fiyatlar ne yapım bilmiyorum

yusuf34

80+ Silver
@yusuf34

Seneye hazırlanacaksan kal diyor ama her sene zamlanıyor fiyatlar ne yapım bilmiyorum
ne kazandın

@yusuf34

bunun kararını sen vermelisin bir kağııt kalem al ortasında bir çizgi at artılarını eksilerini yaz karar ver

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç

İstemediğin bir okulda/şehirde okuyup ailene maddi anlamda yük olmaktansa 1 sene mezuna kalıp kendi şehrindeki okulları kazanmak en mantıklısı bu devirde.

Sen her türlü farklı şehirde okumak istiyorum, ailem için maddi olarak sorun yok diyorsan mezuna kalıp daha iyi bir okul denenebilir ama OBP de düşecek. ( Yatay geçiş falan hikaye, kolay değil o işler)

Sıralaman kaç bu sene ? Hangi okulu, hangi bölümü hedefliyorsun ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstemediğin bir okulda/şehirde okuyup ailene maddi anlamda yük olmaktansa 1 sene mezuna kalıp kendi şehrindeki okulları kazanmak en mantıklısı bu devirde.

Sen her türlü farklı şehirde okumak istiyorum, ailem için maddi olarak sorun yok diyorsan mezuna kalıp daha iyi bir okul denenebilir ama OBP de düşecek. ( Yatay geçiş falan hikaye, kolay değil o işler)

Sıralaman kaç bu sene ? Hangi okulu, hangi bölümü hedefliyorsun ?

İstanbul'dayım Zaten şehrimde okul düşündüm ki 1 sene bekledim mezun senemdi (2023) bu 2. Girişim , KYK Kredi veya burs a basvurucam bir de bir iş bulup part time + okul ikilisinde döncem , ailemin üstüne yük olmak istemiyorum @ilyaskocc

Bana KYK geri ödemesiz burs çikar mı babam emekli bir işte çalışmıyor

Top Bottom