Neler Yeni

Üniversite öğrencisi için laptop önerisi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
oyun oynamıcaksan bile bence oyuncu notebooklar daha mantıklı.
eminmisin ?
macbook hafif
oyuncu notebookları daha ağır
macbook un şarj aleti küçük
oyuncu notebooklarınınki dev gibi
macbook un sarjı 12 saatin üstünde
oyuncu laptopları 4 saat anca
sence hala avantajlımı ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bu biraz pahalı geldi.
Ara sora kütüphane de kullananları görüyorum RGB ışıkları ya belli olmuyor ya da kapatmışlar dışarıdan pek böyle garip durmuyor gayet güzel duruyor.
Bu da biraz pahalı gibi.

Tavsiyem kişiselleştirilmiş bir şekilde bu laptopu almanız.

Seagate Barracuda Pro 7200RPM 1TB HDD Eklerseniz ürünün fiyatı 8300TL Oluyor Üstelik HDD'nin Okuma hızı 250MB/s Yazma hızı 190MB/s olması lazım.

Bellekleri de 16GB Yapıp alırsanız çok güzel bir laptop alacağınızı düşünüyorum.
Macbook da düşünebilirsiniz. Ama gelecekte oyun için de kullanılabilecek bir laptop düşünürseniz bunu almanızı öneririm.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Bu biraz pahalı geldi.

Bu da biraz pahalı gibi.

Tavsiyem kişiselleştirilmiş bir şekilde bu laptopu almanız.

Seagate Barracuda Pro 7200RPM HDD Eklerseniz ürünün fiyatı 8300TL Oluyor Üstelik HDD'nin Okuma hızı 250MB/s Yazma hızı 190MB/s olması lazım.

Bellekleri de 16GB Yapıp alırsanız çok güzel bir laptop alacağınızı düşünüyorum.
işlemci için öyle yapmıştım.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
eminmisin ?
macbook hafif
sence hala avantajlımı ?
bence derslerini çalış oyun felan oynama macbook al
arkadaşın dediği gibi pil taşınabilirlik vb artıları var macbook un

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ayrıca arkadaşların da değindiği şarj meselesi çok önemli. tüm gün okulda olacağım ve oyuncu laptopları ayarlardan performans kısılsa ile 4 saat anca yetiyor fakat macbooklarda şarj sorunu çekeceğimi düşünmüyorum

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Haklısın ben ti olarak gördüm kartı.
Geçenlere indirime girmişti 8500 olarak şimdi gitmiş galiba.
Lenovo attım istediğine uygun gibi.
Lenovo bu aralar iyi geldi gözüme.
Geçenlerde de dayıma 8K Bütçe ile Üstte attığım laptopu alacaktık, kendisi HP Markalı MX110 İçeren bi laptop almış (Ünide çalışıyor iş için alacaktı).
İçerisinde 1TB HDD Var diyordu. Açtık allah allah bulamadık. Aygıt yöneticisinde de bişeyler vardı onu çözemedik. Sonradan yazdık baktık meğersem cihaz hiç kurulmadığı için HDD'nin D-E Diski olarak biçimlendirilmesi gerekiyormuş. 1TB+256GB HDD/SSD İçeren MX110 + İ5 10.Nesil işlemcili laptopu 6400TL'ye mi ne aldı.

Ben ise 2019'da 930MX + İ5-8250U + 1TB HDD İçeren ASUS Marka laptopu 3000'e almıştım. Evet işlemci olarak SSD Olarak artıları var onun ekranı daha iyi falan ama yani...

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Lenovo bu aralar iyi geldi gözüme.
Geçenlerde de dayıma 8K Bütçe ile Üstte attığım laptopu alacaktık, kendisi HP Markalı MX110 İçeren bi laptop almış (Ünide çalışıyor iş için alacaktı).
İçerisinde 1TB HDD Var diyordu. Açtık allah allah bulamadık. Aygıt yöneticisinde de bişeyler vardı onu çözemedik. Sonradan yazdık baktık meğersem cihaz hiç kurulmadığı için HDD'nin D-E Diski olarak biçimlendirilmesi gerekiyormuş. 1TB+256GB HDD/SSD İçeren MX110 + İ5 10.Nesil işlemcili laptopu 6400TL'ye mi ne aldı.

Ben ise 2019'da 930MX + İ5-8250U + 1TB HDD İçeren ASUS Marka laptopu 3000'e almıştım. Evet işlemci olarak SSD Olarak artıları var onun ekranı daha iyi falan ama yani...
Bende üniversite için lenovo aldım. İmzamda var özellikleri. Almışken iyisini alayım 4 5 sene rahat götürsün diye aldım. 8.4k ya almıştım ve aldığım sürede en f/p laptobuydu. Şimdi yavas yavas ucuzluyor laptoplar. Lenovo parca kalitesi olarak hoşuma gitti. 7k ya da r5 4600h lı versiyonu vardı hala da var o da gayet iyi aslında. Neden rakiplerine göre ucuz anlamadım.

th2077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
th
şuanda ryzen 5 2600 rx590 16gb ramli bir masaüstü bilgisayarım var bunu satıp laptop alacağım 9000tlye kadar laptop önerinize açığım ayrıca şunu da sormak istiyorum sizce oyuncu laptopu mu yoksa apple macbook tarzı bir şey mi almalıyım
çok fazla oyun ihtiyacın yoksa macbook m1 almanı öneririm.oyun laptopları parasını haketmiyor.oyun oynasan bile bir şekilde geforce now ile halledebilceğini düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eminmisin ?
macbook hafif
sence hala avantajlımı ?
güzel anlatmışsınız hocam.haftada bir oyun oynamak için kesinlikle oyun laptopu alınmaz.macbook m1 işlemciler çağ açtı diyebiliriz,kesinlikle macbook en iyi tercih şuan.

Top Bottom