Neler Yeni

Üniversite okumanın değeri kaldı mı?

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
literatürde "bilginin paylaşıldığı ve fikirler yürütülen yer" olarak geçen 4 5 katlı binanın, şuan ki Türkiye şartlarında bir hükmü kaldığını düşünen var mı? kısa ve net soru , tabii yakışıklı güvenliğin konferans verdiği, çapulculara kapılarını açan yerlerden bahsetmiyorum oralar üniversite teriminin altında kalıyor... Diplomanın bir faydasını göreniniz oldu mu?

CharlesPolat

80+ Bronze
literatürde "bilginin paylaşıldığı ve fikirler yürütülen yer" olarak geçen 4 5 katlı binanın, şuan ki Türkiye şartlarında bir hükmü kaldığını düşünen var mı? kısa ve net soru , tabii yakışıklı güvenliğin konferans verdiği, çapulculara kapılarını açan yerlerden bahsetmiyorum oralar üniversite teriminin altında kalıyor... Diplomanın bir faydasını göreniniz oldu mu?
Eğer ilk beş üniversitede falan okumuyorsan bir anlamı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İbrahim Halil Nergiz
Ne okuyacağına bağlı ben hemşirelik okuyorum gayet memnunum bu iş imkanları olduğu sürece ama 150k üstünde bişey okuyacaksan o zaman üni okumak boş olabiliyor cidden

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Satürn
Üniversiteye ve bölüme bağlı

Ilive4you

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Kermit El-Memati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üniversiteye ve bölüme bağlı
şu 40 yaşını geçenler neden halen yks ye giriyor anlamıyorum bu da ayrı bir konu, bir ayağı çukurda olanlar da giriyor dertlerini çözebilmiş değilim

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Satürn
şu 40 yaşını geçenler neden halen yks ye giriyor anlamıyorum bu da ayrı bir konu, bir ayağı çukurda olanlar da giriyor dertlerini çözebilmiş değilim
Hakkı yani bir şey diyemezsin belki adamın içinde ukte kalmıştır okumak zaten uzun bir zaman sonra bilgiler unutuluyor sınavdan da yüksek bir sonuç yapamıyorlar e haliyle. Kimisi kendi sıralamasını düşürüyor diye söyleniyordur belkide o adamın çıkaracağı sonuç senin sıralamanı etkiliyorsa sıkıntı senin sıralamandadır.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
sana bağlı . sırf okulu bitirmeye gidersen pek bi cacık olmaz. kasiyer çok yani :D
okul ve bölüm de önemli tabi .

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Görkem çetinkaya
Bu bilgi cok bos bilgi. Uni okurken kendini gelistirirsen eger ciddi anlamda etkili birsey oluyor. En kotu elinde belge oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ilk beş üniversitede falan okumuyorsan bir anlamı yok
KEndini gelistirdigi surece ilk 5 dekiler e bile fark atar

Top Bottom