Neler Yeni

Üniversite seçmeli ders hakkında bilgi

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
Merhaba üniversite okuyan bilen arkadaşlar hemen cevap verirse sevinirim istanbul üniversitesi 1. Sınıf okuyorum ders alma ekranında zorunlu olan dersler ve seçmeli olan dersler var seçmeli olan derslerden toplamda kaç tane seçmemiz gerekiyor kaç kredilik olması lazım hiç bir yerde belirtmemişler duyurularsa falanda yazmıyor hepsini mi alacağız acaba

şahin doğan

80+ Platinum
Merhaba üniversite okuyan bilen arkadaşlar hemen cevap verirse sevinirim istanbul üniversitesi 1. Sınıf okuyorum ders alma ekranında zorunlu olan dersler ve seçmeli olan dersler var seçmeli olan derslerden toplamda kaç tane seçmemiz gerekiyor kaç kredilik olması lazım hiç bir yerde belirtmemişler duyurularsa falanda yazmıyor hepsini mi alacağız acaba
Bir dönemde zorunlu olarak 30 AKTS alman lazım diye biliyorum.. Krediye göre değil AKTS ye göre seçmen lazım. Kaldığın dersler haricinde 30 AKTS.

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir dönemde zorunlu olarak 30 AKTS alman lazım diye biliyorum.. Krediye göre değil AKTS ye göre seçmen lazım. Kaldığın dersler haricinde 30 AKTS.
Bütün dersleri seçtim ekrandaki 28 akts yapıyor bir kaç tane dersin de kontenjanı dolmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yabancı dil muafiyet sınavından geçtim o yüzden mi 28 etti acaba yabancı dil 2 akts idi galiba

şahin doğan

80+ Platinum
Yabancı dil muafiyet sınavından geçtim o yüzden mi 28 etti acaba yabancı dil 2 akts idi galiba
Büyük ihtimalle öyle. Öğrenci işlerine Mail atarak veya arayarak daha net bilgi alabilirsiniz. Her üniversitede düzen aynı mı bilmiyorum.

Mimikri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimalle öyle. Öğrenci işlerine Mail atarak veya arayarak daha net bilgi alabilirsiniz. Her üniversitede düzen aynı mı bilmiyorum.
Açıkcası ben lanet olsun modundayım bizim üniversite ne sms ne mail atıyor nede öğrenci işlerine ulaşılıyor bilgilerin vahiy yolu ile inmesini bekliyorlar heralde

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Okulun bilgilendirme yapmıştır. Bulamadıysan danışman hocana sor.
Üniversiteden üniversite'ye değişiyor bu durum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,400
Üyeler
161,281
Son üye
JimmyTR
Top Bottom