Enivici Vokke
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,129
- İsim
- Abdullah Aydoğdu
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dersi neyle işleyeceğim dostum? Hoca sadece kitaptan ders işliyor.Üniversitede size alın dedikleri kitapları almayın.
Kitabın satışı yok başka bir yerde. İnternette de satışı yok. Bulamayalım diye en olmayanını aldırıyorlar.En son çare almak olursa anlaşmalı kitapçı yerine fiyat farkı çok değilse başka bir yerden alın kudursunlar
Zorluyorlar ama işte. Orijinal olmazsa kitap kontrol edeceğiz sokamazsınız sınıfa diyor.Kendi Ceplerine Para Giriceği İçin Zorluyorlar Ama Yasal Olarak Hiçbir Şey Yapamazlar Öyle Bir Saçmalık Yok.
Zorunlu diyorlar. Çektiremezsin çakmasını da alamazsın, ya orijinalini alacaksın ya da almayacaksın diyor.Kimse sana kitap zorunlu diyemez ister fotokopi çektir ister kendisini al
Yok reis, dersi full kitaptan işliyorlar. Fotokopi ve orijinal olmayan kitap yasak, arama yapacağız diyorlar.Dedikleri saçmalıktan ibaret. Hazırlık dışında kopyasını boşver kullanıp kullanmaman hocaların umrunda değil.
Hazırlıkta içinde kod bulunan kitapları istedikleri için mecburen almak gerekiyor ama onun dışında özgürsün. İster orijinal al ister kopya kullan istersen kitap kullanma.
Benim kitaplar 5000 TL' den fazla tutuyor ayrıca 1 ay gelmesini bekleyeceğim. İnternetten PDF indiriyorum lazımsa kırtasiyeden çok ucuza tüm kitabı fotokopisini alıyorum. Bizim hocalar da karışmıyor zaten karışamazda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Muhtemelen okulda birisi yazmıştır veya çevirisini yapmıştır. Ondandır.
Müdüre kadar gittim, aynı şeyi sayıklıyorlar.
Konuyu okumanı öneriyorum.Çakmasını alabilirsin veya 2. elini. Kimse orijinal almıyor zaten.