Neler Yeni

üniversiteler hakkında yorumunuz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
o kadarcık yürüyüşten zarar gelmek xd bide şeyi soriyım kykda mı kalıyosun öyleyseydi yakın mı nasıl gidiş gelişler
kyk ile 15 dk sürüyo yürümek benim bina senin 20 dk fenan sürer.
metroya da çok değil maks 20-25 dk sürüyor ve habire otobüs kalkıyor yurtların oradan her tarafa
kyk evet bu arada.

kyk ile 15 dk sürüyo yürümek benim bina senin 20 dk fenan sürer.
metroya da çok değil maks 20-25 dk sürüyor ve habire otobüs kalkıyor yurtların oradan her tarafa
kyk evet bu arada.
anladım aklıma soru geldikçe tercihler bitmeden sormaya çalışırım bu konudan isminiz neydi hocam ve şuan eskişehir tekniği mi yukarısına yazsam yoksa bursayı mı onu düşünüyorum bir de sıralama oranın ne kadar tercih edildiğini gösterir dediniz ya o cümleyi pek anlayamamıştım

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
anladım aklıma soru geldikçe tercihler bitmeden sormaya çalışırım bu konudan isminiz neydi hocam ve şuan eskişehir tekniği mi yukarısına yazsam yoksa bursayı mı onu düşünüyorum bir de sıralama oranın ne kadar tercih edildiğini gösterir dediniz ya o cümleyi pek anlayamamıştım
kısacana bilindik yer çok daha fazla yazılır.
Tercihleri etkileyen genelde üniversitesinin bilinirliliği , şehir gibi etmenlere göre değişiyor

Tercihleri etkileyen genelde üniversitesinin bilinirliliği , şehir gibi etmenlere göre değişiyor
e tabii o da var valla 10 gündür kafam allak bullak oldu en son hemşire oluyodum ki hala o senaryo komple kapanmadı çok kafa karışıklıklarıyla dolu bi seçim dönemi oldu neyse az dinlenmem gerek iyi geceler dilerim

kanka bugün başka kişilerden yorum geldi de inşaat için işsiz kalırsın falan dediler tekstile daha çok döndüm gibi bi yorumun olur mu

KAANT10X

80+ Bronze
Valla bölüm falan bilmem ama Eskişehire gidilmez. 9 Eylül ile Uludağ arasında kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,420
Üyeler
171,364
Son üye
levent6444
Top Bottom