Neler Yeni

üniverste coğrafya bölümü için laptop şart mı

Ardayrgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yorgancı
bu yıl üniye gideceğim ve coğrafya bölümünü okiycağım fakat şuanki telefonum iyi olmadığı için telefon yükseltmek istiyorum laptopu 1 sene geriye atarak coğrafya bölümü için ilk sene laptopsuz geçirebilir miyim

Pukiina

80+ Bronze
bu yıl üniye gideceğim ve coğrafya bölümünü okiycağım fakat şuanki telefonum iyi olmadığı için telefon yükseltmek istiyorum laptopu 1 sene geriye atarak coğrafya bölümü için ilk sene laptopsuz geçirebilir miyim
sözel bölümlerde laptop genelde not depo etmek için alınıyor ortalama bir ofis laptop'u da işini görür hocam. Eğer oyun vs oynamayacaksan

Ardayrgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yorgancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sözel bölümlerde laptop genelde not depo etmek için alınıyor ortalama bir ofis laptop'u da işini görür hocam. Eğer oyun vs oynamayacaksan
hocam aşırı arada kaldım ya telefon alıcam yada laptop telefonum iyi durumda değil

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,672
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Sözel bölümde okudum, iki ay laptopu evde bırakayım dönücem zaten dedim. Kütüphaneye gitmekten ve arkadaşlarla ortak laptoptan ödev yapmaktan iflahim mahvoldu bi de final haftasiydi. Her bölümde az çok lazım oluyor yani dostum kısaca. Telefonu bir yıl erteleyebilirsin.

Ardayrgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yorgancı
Sözel bölümde okudum, iki ay laptopu evde bırakayım dönücem zaten dedim. Kütüphaneye gitmekten ve arkadaşlarla ortak laptoptan ödev yapmaktan iflahim mahvoldu bi de final haftasiydi. Her bölümde az çok lazım oluyor yani dostum kısaca. Telefonu bir yıl erteleyebilirsin.
yanlış anlamayın ama redmi t9 kullanıyorum gittiğim ünide dalga konusu vs olmamak içinde telefon istiyorum fakat laptopa döncem gibi bu dediklerinizden sonra benimde içim rahat etmiyordu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,672
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
yanlış anlamayın ama redmi t9 kullanıyorum gittiğim ünide dalga konusu vs olmamak içinde telefon istiyorum fakat laptopa döncem gibi bu dediklerinizden sonra benimde içim rahat etmiyordu
Dostum koç üniversitesine gitmiyorsan rahat ol. Kaçak Xiaomi kullanan kürt arkadaşını görünce için rahatlar merak etme.

Ardayrgnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yorgancı
Dostum koç üniversitesine gitmiyorsan rahat ol. Kaçak Xiaomi kullanan kürt arkadaşını görünce için rahatlar merak etme.
ezilmek istemiyorum pek dostum fotoğraf falan çekinmek istiyorum fakat eldeki imkanlar uymuyor pek özgüvenimi düşürüyor

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,672
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
ezilmek istemiyorum pek dostum fotoğraf falan çekinmek istiyorum fakat eldeki imkanlar uymuyor pek özgüvenimi düşürüyor
Dostum benim. Üniversiteyi kazanıp da maddi durumu olmayan, dersten sonraları ek işte çalışan öğrenciler var sen telefonumdan utanıyorum diyorsun. Bilgisayar lazım oluyor. Sen bilirsin.

Pukiina

80+ Bronze
hocam aşırı arada kaldım ya telefon alıcam yada laptop telefonum iyi durumda değil
Hocam telefon kullanılacak gibi değilse eğer artık telefon almalısın. Her bölümde lazım oluyor genelde sözel de not biriktirmek pdf çıkarmamak için laptop alıyorlar.

Top Bottom