bu yıl üniye gideceğim ve coğrafya bölümünü okiycağım fakat şuanki telefonum iyi olmadığı için telefon yükseltmek istiyorum laptopu 1 sene geriye atarak coğrafya bölümü için ilk sene laptopsuz geçirebilir miyim
sözel bölümlerde laptop genelde not depo etmek için alınıyor ortalama bir ofis laptop'u da işini görür hocam. Eğer oyun vs oynamayacaksanbu yıl üniye gideceğim ve coğrafya bölümünü okiycağım fakat şuanki telefonum iyi olmadığı için telefon yükseltmek istiyorum laptopu 1 sene geriye atarak coğrafya bölümü için ilk sene laptopsuz geçirebilir miyim
hocam aşırı arada kaldım ya telefon alıcam yada laptop telefonum iyi durumda değilsözel bölümlerde laptop genelde not depo etmek için alınıyor ortalama bir ofis laptop'u da işini görür hocam. Eğer oyun vs oynamayacaksan
yanlış anlamayın ama redmi t9 kullanıyorum gittiğim ünide dalga konusu vs olmamak içinde telefon istiyorum fakat laptopa döncem gibi bu dediklerinizden sonra benimde içim rahat etmiyorduSözel bölümde okudum, iki ay laptopu evde bırakayım dönücem zaten dedim. Kütüphaneye gitmekten ve arkadaşlarla ortak laptoptan ödev yapmaktan iflahim mahvoldu bi de final haftasiydi. Her bölümde az çok lazım oluyor yani dostum kısaca. Telefonu bir yıl erteleyebilirsin.
Dostum koç üniversitesine gitmiyorsan rahat ol. Kaçak Xiaomi kullanan kürt arkadaşını görünce için rahatlar merak etme.yanlış anlamayın ama redmi t9 kullanıyorum gittiğim ünide dalga konusu vs olmamak içinde telefon istiyorum fakat laptopa döncem gibi bu dediklerinizden sonra benimde içim rahat etmiyordu
ezilmek istemiyorum pek dostum fotoğraf falan çekinmek istiyorum fakat eldeki imkanlar uymuyor pek özgüvenimi düşürüyorDostum koç üniversitesine gitmiyorsan rahat ol. Kaçak Xiaomi kullanan kürt arkadaşını görünce için rahatlar merak etme.
Dostum benim. Üniversiteyi kazanıp da maddi durumu olmayan, dersten sonraları ek işte çalışan öğrenciler var sen telefonumdan utanıyorum diyorsun. Bilgisayar lazım oluyor. Sen bilirsin.ezilmek istemiyorum pek dostum fotoğraf falan çekinmek istiyorum fakat eldeki imkanlar uymuyor pek özgüvenimi düşürüyor
Hocam telefon kullanılacak gibi değilse eğer artık telefon almalısın. Her bölümde lazım oluyor genelde sözel de not biriktirmek pdf çıkarmamak için laptop alıyorlar.hocam aşırı arada kaldım ya telefon alıcam yada laptop telefonum iyi durumda değil