illlaki gönderirler 1650 ile 6600 ü karşılaştırıyorsunuz şaka mı1 ay bekle demesi kolay hocam gençer gamingde sorun yaşıyan çok kargosu gelmiyen filan yeri yakın olsa gidip alırdım benim topladıgım fiyata 1650 li sistem bulmanız zor bakın görürsünüz hocam
? kendi bildiğimi yapmıyorum dostum olacakları söyliyorum ben RX 6600 ün çok daha iyi oldugunu biliyorumBilader kendi bildiğini yapıcaksan konu niye açıyon ?
Al o zaman knk1 ay bekle demesi kolay hocam gençer gamingde sorun yaşıyan çok kargosu gelmiyen filan yeri yakın olsa gidip alırdım benim topladıgım fiyata 1650 li sistem bulmanız zor bakın görürsünüz hocam
bende rx580 8gb var , 1650 den iyi bir gpu ama AAA oyunlarında sınırda artık. önümüzdeki 1-2 yıl içinde 1650 AAA oyunlara yetmiyecek. illa kazıklanmak istiyorsan buyur al .Gençergamingden alsam 1 aya gelirmi gelmezmi bilmiyorum artık bu arada GTX 1650 günümüz oyunlarını akıcı oynatıyor Forza 5 rdr vs
Yakın arkadaşımda Sapphire Nitro 8 gb RX 570 var hala kullanıyor sıkıntısız Almicam bu sistemibende rx580 8gb var , 1650 den iyi bir gpu ama AAA oyunlarında sınırda artık. önümüzdeki 1-2 yıl içinde 1650 AAA oyunlara yetmiyecek. illa kazıklanmak istiyorsan buyur al .
kullanılmıyor mu dedim ben ? AAA oyunlar için sınırda bir gpu. 1-2 yıl içinde aaa oyunlarda çok zorlanacak. insanları dinlemiyorsun ki . o sistemi kendine şart koymuşsun.Yakın arkadaşımda Sapphire Nitro 8 gb RX 570 var hala kullanıyor sıkıntısız
Sistemi kendime şart koydugum yok benim vaktim var acelem yok Ucuz hazır sistemler illa piyasaya çıkıyorkullanılmıyor mu dedim ben ? AAA oyunlar için sınırda bir gpu. 1-2 yıl içinde aaa oyunlarda çok zorlanacak. insanları dinlemiyorsun ki . o sistemi kendine şart koymuşsun.
evet ve bu ucuz değil . 1650 artık eski bir gpu . illa nvidia alıcam diyorsan bare bu fiyata 1660 serisinden bir şey al da daha az kazıklan.Sistemi kendime şart koydugum yok benim vaktim var acelem yok Ucuz hazır sistemler illa piyasaya çıkıyor