Neler Yeni

Unlost Eco V2 alınır mı?

Wanted54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Rıza Kemaloğlu
Hocam fiyatları Unlost koymuyor ki adam parçaları veriyor site ne kadara koyarsa. Ve dediğin doğru bu adam yıllardan beri cs:go ve half life yayını yapıyor kitlesi de çoğunlukla cs oynuyor bu yüzden şuana kadar şikayet eden görmedim bu sistemden.
Ya sen zannediyor musun ki Abdullah abinin hiçbir inisiyatifi olmadı, fiyat ucuz olsun diye bişey demedi itopyadaki sistemin fiyatında? Itopya, direkt donanım arşivine takipçi kazandıracak, kapış kapış gidecek, kanalı hatta bu forumu tanıtacak sağlam indirimli kasayı kendi insiyatiflerinde mi ona ayarladı? Şimdi her kasaya tek tek bakamam ama siteye girince en üstteki wtcn esporcu kasaya bakıp yine aynı işlemi yaptım. Kasanın fiyat 5999₺, internetten tek tek alsanız hızlıca bir göz attım 6212₺ ediyor. Indirim oranı %3.5tan daha az. Daha da bişey demiyorum, bu konu hakkında. İkinci dediğin ama zaten takipçileri o tip oyunları oynuyor, ona göre ayarlıyor demen için de şunu söyleyebilirim: o zaman çıkıp da "fiyat/performansta bu kasanın üstüne yok, zaten biz yapınca onun üzerine kimse yapamıyor" (direkt kendi ağzından bu sözler) gibi sözler etmeyecek. Başka kanallara sataşma abim, de ki "cs go mu istiyorsunuz, bu kasa 600 fps veriyor, donanımı da ona göre ayarlanmış, zaten evde muhtemelen en fazla 75hz monitörden, pingli internetten oynanacaksınız ama fps istiyorsanız alın size 600 fps".

Çınar Yaşar

80+ Gold
Alınmaz gereksiz pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki byler sonuç olarak alınmaz kararına vardım da hazır oyun odaklı önerebileceğiniz sistem varmı
Bütçe?

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman

Çınar Yaşar

80+ Gold

Syriux

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet Cebeci

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Adam oyun odaklı sistem topluyor ve low ayarlarda gösteriyor. Çünkü çoğu ''oyuncu'' low ayarlarda oynamayı tercih ediyor. Ve adam lisede bilgisayar bölümü okumuş öyle oturduğunuz yerden sallamasanız iyi olur bence :)
bunun lisede okuyup okumamayla alakası yok ki pahalı sistem çıkartıyor

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Apu işlemciye ekran kartlı sistem toplamak garip :D onun yerine eşdeğeri olan işlemciler sanırım ryzen 3 1200 işlemciyle 400 tl ucuza gelebilir. ki bu sadece 1 detayı

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Çöp sistem unlostun takipçi kitlesinin yaşı küçük olduğundan kazıklıyor.
Ya da çoğu donanımdan anlamayan 720p de en düşük ayarlarda off efso diyyen insanlar.
ÇÖP.

Adam oyun odaklı sistem topluyor ve low ayarlarda gösteriyor. Çünkü çoğu ''oyuncu'' low ayarlarda oynamayı tercih ediyor. Ve adam lisede bilgisayar bölümü okumuş öyle oturduğunuz yerden sallamasanız iyi olur bence :)
Ne alaka?Ben hep low mu oynayacam?

O zaman bizi kazıklıyor.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ben para veriyorsam neden low da oynayayım en yüksek yada orta ultra ayarlarda oynamak istiyorum 600 fps alsa ne monitör 60 hz 75 hz olunca

firatbey

80+ Silver
Ya da çoğu donanımdan anlamayan 720p de en düşük ayarlarda off efso diyyen insanlar.
ÇÖP.

Ne alaka?Ben hep low mu oynayacam?

O zaman bizi kazıklıyor.

Bak ne diyorum alan adam alır almayan adam almaz sen almadan bizi kazıklıyor vs. diyemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,102
Üyeler
165,932
Son üye
mustafamerttunguc11
Top Bottom