Şimdi kimseye gereksiz yere hakaret etmeyeyim ama unlost takipçilerini düdüklüyor. İyi bir işlemci ve yeterli ram koy, overclockla onları, ekran kartı da dandik bişey koy, zaten takipçi kitlesi csgo tayfa, başka oyun oynayacak değiller. Cpu heavy, yani işlemciye yük bindiren ama ekran kartına çok yük bindirmeyen bir oyun olan csgoyu aç sonra de ki benim sistem 600fps alıyor en iyisi bu, en fiyat performans bu. Ekran kartı zaten çok daha pahalı olduğu için ondan kısinca çok daha iyi işlemci alabiliyorsun, hatta artan para yüzünden fiyat da haliyle düşüyor. Yine de indirimli f/p ürün değil tabi sattıkları. Abicim gir bakalım gpu heavy bir oyuna, en düşük ayarlarda sürünerek oynatıyor mu görelim bi güzel. Ama takipçisi dediğim gibi başka oyun oynamayacak csgo tayfa olduğu için alan memnun satan memnun. Abdullah abi daha all-round ürünler koyuyor, yani sistemler her şey için yeterli oluyor, ayrıca da-2 olsun falan gerçekten indirimli ürünler. Ben bi ara kendim mi sipariş etsem parçaları ayrı ayrı, itopya çok uzun bekletecek, en azından bu sistem iyi bari bu parçaları değiştirmeden alırım dedim, baktım 550₺ fiyat farkı var(%9 indirim demek) itopyadan aldım. Çok zor değil abi yazın parçaları Googlea, en ucuz nerde kaça not edin, toplayın bakın bi kontrol edin alacağınız kasaları. O dediğin kasa mesela, internette araştırdım şimdi hemen, kendin toplasan 4080₺, unlost eco kasa olarak alınca da 4121₺. Aradaki 41₺ sizi her gün kargoyla ugrastirmadigi için montajlı yolladığı için falan filan helal olsun ama şimdi sorarım size: Bu kasa indirimli f/p ürün mü oldu şimdi?
Edit: dün akşam yazarken kendim toplasam da-2yi arada 550₺ fark olacaktı yazmıştım. Şimdi hatırladım ki 6250₺ye toplayabilirim dediğim kasada anakart ve ssd'de daha alt modeller kullanırım demiştim ve de asus tuf serisi yerine daha ucuz olan sapphire ekran kartı modelini alırım demiştim. Onları da doğru hesap edip aynılarını koyunca aslında fark 1406₺. Yani indirim oranı da neredeyse %20...