Unlost yeni F/P Sistemler alınır mı?

9070 xt 33k desek
7800x3d 14k desek
anakart 4.5k desek
ramlere 4k desek
ssd 1 tb muadil bulunur 2.5 3k ya
sıvı soğutma yerine phantom spirit alınsa 2k ya çok daha iyi soğutur o çift fanlı sıvı soğutmadan
4 5k ya da kasa alsa

toplam zaten 64 65 yapıyor fırsatlık bi nokta yok o sistemde bence kesinlikle
dediğim gibi bileşenler markalarıyla beraber toplandığında akakçede 69k ama dediğiniz gibi bir sistem çekince zaten aynısı ufak tefek değişikliklerle o rakama denk geliyor.

9070 xt 33k desek
7800x3d 14k desek
anakart 4.5k desek
ramlere 4k desek
ssd 1 tb muadil bulunur 2.5 3k ya
sıvı soğutma yerine phantom spirit alınsa 2k ya çok daha iyi soğutur o çift fanlı sıvı soğutmadan
4 5k ya da kasa alsa

toplam zaten 64 65 yapıyor fırsatlık bi nokta yok o sistemde bence kesinlikle
Düz fiyatlar vermişsiniz hocam küsüratları katarsak 66-67 bulabilir. Dediğiniz gibi çok indirim yok ama alınabilir o bütçelerde

• Beğen
Reaksiyonlar: Lazy
hangi çözünürlükte kullanacaksın hocam sistemi
1080p ultrada kullanıcam hikaye oyunlarını. onun dışında rekabetçi oyunlarda da 300+fps almak istiyorum rust pubg cs vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p ultrada kullanıcam hikaye oyunlarını. onun dışında rekabetçi oyunlarda da 300+fps almak istiyorum rust pubg cs vs.
ayrıca çok bir 2k takıntım vs yok. daha çok yüksek fps alma ve akıcı oynama taraftarıyım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca çok bir 2k takıntım vs yok. daha çok yüksek fps alma ve akıcı oynama taraftarıyım.
Ozaman senin işlemciyi minimum 7800x3d tutman şart hele bide yüksek hz isen benim gibi

Ozaman senin işlemciyi minimum 7800x3d tutman şart hele bide yüksek hz isen benim gibi
abdullah abinin tanıttığı rampage crimson 300hz monitörünü alıcam bütçe şuan ona yetiyor. 7800x3d taraftarıyım zaten ama 9070xt ile kombosunu 6+ taksitle iyi bi fiyata alabilsem zaten hiç bunları konuşmaya gerek bile yok

benim tavsiyem ikinci el temiz ve üst seviye rtx 3080 ti almanız olur hocam
16 17k verseniz güzel bi modeline tuf olur rog olur aourus master olur ki aorus masterlarda lcd ekran var
20k ya 9800x3d alsanız
2k ya phantom spirit
b650 gaming plus anakart alsanız 7 8k olması lazım veya 2k daha fazla verip x670 de alabilirsiniz
2x32 64gb ram alabilirsiniz arada indirimlerde düşüyor 7k ya almıştım ben
2 tb ssd alırsınız 5 6k civarına
5 6k ya da kasa alırsınız

ekran kartı ikinci el evet ama 3080 ti saf kas gücü olarak 5070 e çok yakın 1080p de oynayacaksanız çok iyi tatmin eder sizi internette 3080 ti 9800x3d videoları vardır fps testi için onlara bi bakın derim

benim tavsiyem ikinci el temiz ve üst seviye rtx 3080 ti almanız olur hocam
16 17k verseniz güzel bi modeline tuf olur rog olur aourus master olur ki aorus masterlarda lcd ekran var
20k ya 9800x3d alsanız
2k ya phantom spirit
b650 gaming plus anakart alsanız 7 8k olması lazım veya 2k daha fazla verip x670 de alabilirsiniz
2x32 64gb ram alabilirsiniz arada indirimlerde düşüyor 7k ya almıştım ben
2 tb ssd alırsınız 5 6k civarına
5 6k ya da kasa alırsınız

ekran kartı ikinci el evet ama 3080 ti saf kas gücü olarak 5070 e çok yakın 1080p de oynayacaksanız çok iyi tatmin eder sizi internette 3080 ti 9800x3d videoları vardır fps testi için onlara bi bakın derim
2.elle alakalı herhangi bir önyargım yok dedikleriniz de gayet mantıklı ama zaten sıkıntı bunları peşin veremiyor oluşum. en az 5-6 taksitle bir sistem çekmem gerekiyor.

2.elle alakalı herhangi bir önyargım yok dedikleriniz de gayet mantıklı ama zaten sıkıntı bunları peşin veremiyor oluşum. en az 5-6 taksitle bir sistem çekmem gerekiyor.
diğer parçalar sıfır onları taksitle alırsınız peşin fiyatına ekran kartı ikinci el param güvende ile alırsanız taksit yine var ama faiz olması lazım

diğer parçalar sıfır onları taksitle alırsınız peşin fiyatına ekran kartı ikinci el param güvende ile alırsanız taksit yine var ama faiz olması lazım
o parçaların 5-6 taksitle satıldığı herhangi bir site var mı önerdiğiniz? cpu vs.

o parçaların 5-6 taksitle satıldığı herhangi bir site var mı önerdiğiniz? cpu vs.

idefix sitesinde eskiden peşine 6 taksit vardı tüm kartlarda şuan sanırım bazı kartlarda peşin 5 taksit var

idefix sitesinde eskiden peşine 6 taksit vardı tüm kartlarda şuan sanırım bazı kartlarda peşin 5 taksit var
tamamdır bu seçeneği de aklımda bulundurucam teşekkür ederim.

Geri