Ünlülere uyuşturucu operasyonu!

fatik1881

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
485
Ayrıntılı Sözcü
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'nun yürüttüğü soruşturma kapsamında; haklarında uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan soruşturma başlatılan ve kamuoyunca tanınan kişilere yönelik bir operasyon düzenlendi.

İşte o list

1000006886.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
haber yanlış sanırım. "kullanmak" değil "özendirmek" suçundan diye okudum birçok yerde

İrem Derici'nin bugün evleneceği haberini okudum bende. Bu kadar gamsız olamazlar. Başka bir şey var gibi sanki.

evlenmiyor sözleniyor. gözaltına alınanların hepsinin muhalif olması garip :)

Muhalif olsa ne olacak? Olmasa ne olacak? Uyuşturucu olayını bile partiye bağladın ya helal olsun sana...

Muhalif olsa ne olacak? Olmasa ne olacak? Uyuşturucu olayını bile partiye bağladın ya helal olsun sana...
uyuşturucu olayını partiye bağlamıyorum, bunun bir bahane olduğunu düşünüyorum. zira ismi geçen isimlerden birkaçı dışında diğerlerinden herhangi bir şey duymadım görmedim bu zamana kadar. aksine genelde rapçiler için yapılır bu operasyonlar ve özendirme işi hep onların şarkılarında olur ama hiçbir rapçi yok işin içinde. nasıl biz özendirme varmış cidden merak ettim.

ayrıca partici bir insan değilim, doğruyu yanlışı kişilere bakmadan eleştiririm. amacım işi siyasete çekmek değil. sadece bir fikir belirttim. uyuşturucuyu da kullananın da satanın da imal edenin de burnundan fitil fitil gelsin inşallah.

Geri