bir kaç denedim ama eğitim olmadan zor kullanılmasıUnreal engine'dan anlayan var mı?
oyun nasıl yapılır anlatın demedim zatenBurda kimse sana unreal engineden oyun yapımını anlatamaz tabii ki udemy gibi yerlerden ufakta olsa eğitimini alabilirsin yeterli olur mu bilemem tabii ki ama kafandaki küçük soruların karşılığını bulabilirsin.
Unreal engine 4 ün 2 adet kodlama dili vardır c++ ve blueprint Başlangıç olarak blueprint kullanmalisin blueprint daha kolaydir youtubede cok az turkce kaynak vardir onlarda yarim yamalak sana tavsiyem ingilizce tutorial videolar izle arada bir turkce videolara bak Oyun yapma Asamasinda Animasyon kullanicakdin mutlaka Bu animasyonlari Mixamo sitesinden indirebilirsin Ayrica epic games her ay ucretsiz modellemeler animasyonlar vs. Veriyor bunlarada goz atabilirsin ?daha önce unityden oyun yapıyordum, unreal engine yi denemek istedim şuan indiriyorum nasıldır bi sormak istedim.
teşekkürler aradığım yorumUnreal engine 4 ün 2 adet kodlama dili vardır c++ ve blueprint Başlangıç olarak blueprint kullanmalisin blueprint daha kolaydir youtubede cok az turkce kaynak vardir onlarda yarim yamalak sana tavsiyem ingilizce tutorial videolar izle arada bir turkce videolara bak Oyun yapma Asamasinda Animasyon kullanicakdin mutlaka Bu animasyonlari Mixamo sitesinden indirebilirsin Ayrica epic games her ay ucretsiz modellemeler animasyonlar vs. Veriyor bunlarada goz atabilirsin ?