Neler Yeni

Unreal Engine Kullanabilen?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
biliyorum biraz sorunuz neydi?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
unityden sonra alışabilirsin kolaylıkla ama unitydeki kadar beleş paket arama

• Beğen
Reaksiyonlar: Troy

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Burda kimse sana unreal engineden oyun yapımını anlatamaz tabii ki udemy gibi yerlerden ufakta olsa eğitimini alabilirsin yeterli olur mu bilemem tabii ki ama kafandaki küçük soruların karşılığını bulabilirsin.

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burda kimse sana unreal engineden oyun yapımını anlatamaz tabii ki udemy gibi yerlerden ufakta olsa eğitimini alabilirsin yeterli olur mu bilemem tabii ki ama kafandaki küçük soruların karşılığını bulabilirsin.
oyun nasıl yapılır anlatın demedim zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emee Aydın
daha önce unityden oyun yapıyordum, unreal engine yi denemek istedim şuan indiriyorum nasıldır bi sormak istedim.
Unreal engine 4 ün 2 adet kodlama dili vardır c++ ve blueprint Başlangıç olarak blueprint kullanmalisin blueprint daha kolaydir youtubede cok az turkce kaynak vardir onlarda yarim yamalak sana tavsiyem ingilizce tutorial videolar izle arada bir turkce videolara bak Oyun yapma Asamasinda Animasyon kullanicakdin mutlaka Bu animasyonlari Mixamo sitesinden indirebilirsin Ayrica epic games her ay ucretsiz modellemeler animasyonlar vs. Veriyor bunlarada goz atabilirsin ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Troy

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unreal engine 4 ün 2 adet kodlama dili vardır c++ ve blueprint Başlangıç olarak blueprint kullanmalisin blueprint daha kolaydir youtubede cok az turkce kaynak vardir onlarda yarim yamalak sana tavsiyem ingilizce tutorial videolar izle arada bir turkce videolara bak Oyun yapma Asamasinda Animasyon kullanicakdin mutlaka Bu animasyonlari Mixamo sitesinden indirebilirsin Ayrica epic games her ay ucretsiz modellemeler animasyonlar vs. Veriyor bunlarada goz atabilirsin ?
teşekkürler aradığım yorum(y)

Top Bottom