Neler Yeni

Unutulmaz okul anılarınız nelerdir?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,690
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Ben 8. sınıfta kız arkadaşım ile Anıtkabire gitmiştim. O gece beraber sarılıp uyumamız ve karanlıkta yolculuk inanılmazdı. Şuan lise 3'üm. Yani üyelerin çoğundan küçüğümdür diye düşünüyorum. Sizin nasıl çılgın anılarınız var? Bu arada isteyen olursa detaylı anlatırım benim olayı.
bütün 8. sınıfların olduğu konferansta sahne kırılıp yarıya kadar içine düşmüştüm bütün salon gülmüştü 10. sınıfta sevdiğim kızı etkilemek için japon balığı götürmüştüm vs vs 11. sınıfım baya anım var ama yinede 8. sınıfa dönüp bidaha baştan yaşamak isterim

2mApoo

80+ Silver
Ben bi ara mahalleden agalar ile cumaya gittim. Üç kişi yan yana kıkırdaya kıkırdaya namaz kıldık. Namaz bitince bir güzel sözlü linç yedik. Siz siz olun agalar ile aynı safta durmayın namazda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En sonda yazdığınıza kalbimi bıraktım. Harbi eğer bir gün yine canım gibi sevdiğim biri ile olursam yapacağım.
Canın gibi seversen , seni canında etmeyi düşündürtebilir...

ilişki tavsiyesi değildir

Erda Yıldırım

80+ Gold
-Kavgadan dolayı karakol şube okuldan almıştı beni çocuk şubeye götürmeye :D
-Konferansa gitmemek için lavaboya saklanmıştık. Fakat bizim müdür bir arkadaşla anlaşmıştı. Bu arkadaş kapının ardından bizi çağırdı hoca gitti diye. Kapıyı açtık ZINQ müdür karışımızda :D
-En sevdiğim zamanlar sevgiliyle arka bahçede topağı ıslatıp çamurla oynardık. Birbirimizin suratına sürüp o şekil okulun içine girerdik. :D

HATIRLADIKÇA YAZARIM
cringe

Rulep

80+ Gold
Onu gördüğüm an

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ben anlamadımki nasıl insanlarsınız yada nasıl gençlik yaşadınız acaba siz ?
bunu yazarak farkındalık yaratmış olmuyosun çok iticisin :sick::sick:
Bence daha önce böyle bir şey yaşamamış hep başkalarında görmüştür. Ondan cringe diyordur. Zira böyle şeyler büyüyünce hatırlayıp gülümseyeceğimiz şeyler.

Canın gibi seversen , seni canında etmeyi düşündürtebilir...

ilişki tavsiyesi değildir
Evet ben işte o ortaokul sonrası ilk defa isteyerek flört ediyordum bir kız ile. Daha ilk haftadan hem onu sevdiğimi söyleyip hem de ne zaman isim koyacağımızı sordum. İşte ah kafam, o da bana nasıl bu kadar hızlı bağlanabildiğimi sordu ve aramıza şuan dağlar girdi. Normalde o beni elde etmeye çalışıyordu ama ben ona çok hızlı gönül koyduğum için kaybeden ben oldum. E tabi yıllardır biri ile konuşmayınca nasıl davranmam gerektiğini unutmuşum. Bu anlattığım son bir ay içinde oldu.

2mApoo

80+ Silver
Bence daha önce böyle bir şey yaşamamış hep başkalarında görmüştür. Ondan cringe diyordur. Zira böyle şeyler büyüyünce hatırlayıp gülümseyeceğimiz şeyler.
Şimdi ona sorsan en sosyal odur. Yada en çok hayatı yaşamış kendisi sanacaktır.
Maks. asosyal lolcü olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam knk. :D

Evet ben işte o ortaokul sonrası ilk defa isteyerek flört ediyordum bir kız ile. Daha ilk haftadan hem onu sevdiğimi söyleyip hem de ne zaman isim koyacağımızı sordum. İşte ah kafam, o da bana nasıl bu kadar hızlı bağlanabildiğimi sordu ve aramıza şuan dağlar girdi.
Knk o hızlı bağlanma bir süre sonra hastalık gibi kendi kendine tedavi oluyor çok kafaya takma. Bendede var . Ama kendinin değerini anladıktan sonra her şey daha güzel oluyor.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Yabancı sevgilimle dolunay ve yıldızlar eşliğinde denizin yanında ufak bir göle dizimize kadar girip omuz omuza yıldızları seyretmiştik. Sanırım hayatımın stressiz olduğu zamanlardı :/

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yabancı sevgilimle dolunay ve yıldızlar eşliğinde denizin yanında ufak bir göle dizimize kadar girip omuz omuza yıldızları seyretmiştik. Sanırım hayatımın stressiz olduğu zamanlardı :/
Ulan valla şöyle şeyleri okurken kendim yaşamış gibi mutlu oluyorum. Sevmek ve sevilmek çok güzel şeyler. Ama yeri geldiğinde de hayatını en dibe çekecek şeyler.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,949
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Ulan valla şöyle şeyleri okurken kendim yaşamış gibi mutlu oluyorum. Sevmek ve sevilmek çok güzel şeyler. Ama yeri geldiğinde de hayatını en dibe çekecek şeyler.
Hoşlandığım biri yüzüne hayatım 1 hafta zindada dönüşmüştü. Ondan sonra duygu kontrol olayını öğrendim. Şu an biriyle ayrılsam bile 2 saat sonra rahatça içten gülebiliyorum. Ama kimseye de bağlanamıyorum.
Aşık olmak = Hayatınla kumar (Bana göre)

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Hoşlandığım biri yüzüne hayatım 1 hafta zindada dönüşmüştü. Ondan sonra duygu kontrol olayını öğrendim. Şu an biriyle ayrılsam bile 2 saat sonra rahatça içten gülebiliyorum. Ama kimseye de bağlanamıyorum.
Aşık olmak = Hayatınla kumar (Bana göre)
Son da çok doğru konuşmuşsunuz. Çok sevdiğim bir sözü de bırakayım şuraya "Güç erkeğe, güzellik kadına verilir; ama her şeyi yenen güç, yalnız güzelliğe yenilir."

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,397