UPS gümrük yetki belgesi

juzz

80+
Reaksiyon skoru
11
Logitech mousumun ayakları aşındığı için bana logitech tarafından yeni mouse ayağı gönderildi. 3-4 gün önce gümrüğe gelmiş bana bir form gönderildi ve mail üzerinden onlara ulaştırmam istenmiş ben bunu nasıl dolduracağım ( ilk defa böyle bir şey yaşıyorum cahilliğime verin basit bir şey biliyorum )

Dilerseniz word üzerinden formu doldurabilirsiniz. Eğer imza zorunluluğu var ise formu yazıcıdan çıkartıp doldurmalısınız. Sonrasında yazıcıya taratıp doldurduğunuz formun görüntüsünü kaydederek mail atabilirsiniz.

evet imza zorunluluğu var ben bunu shopla falan atamaz mıyım

Bu resmi bir belge. El yazısı zorunluluğu var.
Hayır yok. PDF olarak indirilmediği için belgeyi ss alıp üstünden paintten gerekli yerleri doldurabilirsin. Photoshop varsa daha iyi olur. İmzayı da fırçayı seçip fareyle temsili bir şey at yeterli. Bu hafta 2 kargom geldi biri aynı şekilde logitech garanti ürünü. Hiçbir sıkıntı olmuyor. Ürünü tanımlayın kısmını da garanti değişim ürünü olduğunu herhangi bir ücret ödemediğini belirtmen yeterli.

Hayır yok. PDF olarak indirilmediği için belgeyi ss alıp üstünden paintten gerekli yerleri doldurabilirsin. Photoshop varsa daha iyi olur. İmzayı da fırçayı seçip fareyle temsili bir şey at yeterli. Bu hafta 2 kargom geldi biri aynı şekilde logitech garanti ürünü. Hiçbir sıkıntı olmuyor. Ürünü tanımlayın kısmını da garanti değişim ürünü olduğunu herhangi bir ücret ödemediğini belirtmen yeterli.
Tecrübe ettiyseniz önümü iliklerim doğrudur.

Ürünü tanımlayın dediğin kısım ticari tanım 1-2-3-4-5 yazan yer mi?

Tecrübe ettiyseniz önümü iliklerim doğrudur.
Çıktı alırsa tabii ki dediğiniz yöntemle yapabilir. Ama onun dışın PCden yapacaksa çok da takmıyorlar. Sadece kargoyu doğrulamak için istedikleri bir belge.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü tanımlayın dediğin kısım ticari tanım 1-2-3-4-5 yazan yer mi?
Evet o kısım. Bana özelden yazarsan istersen benimkinin örneğini gönderebilirim sana.

Çıktı alırsa tabii ki dediğiniz yöntemle yapabilir. Ama onun dışın PCden yapacaksa çok da takmıyorlar. Sadece kargoyu doğrulamak için istedikleri bir belge.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet o kısım. Bana özelden yazarsan istersen benimkinin örneğini gönderebilirim sana.
çok iyi olur yazıyorum

Merhaba yeni uyeyim bilgi paylasimizin icin size benzer bir konuda ulasabilmek adina yaziiyorum lutfen mumkun olan ilk firsatta tarafima ulasabilir msiiniz ?? Ozelden veya buradan farketmez !! Umarim gumruk suresi dilmadan bu isi tamamlayabilirim tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,428
Üyeler
187,048
Son üye
punkrocker
Geri