UPS hakkında yardımcı olurmusunuz??

babapro21

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
499
Arkadaşlar ben ikinci el temiz UPS alicam.
Simdi benim sistem 450-500W tüketiyor.
650Va UPS buldum (360w ediyor)
Şimdi bu UPS ye bunu taksam elektrik gittiğinde 2-3dakka sonra hemen kapatsam UPS ye zarar verirmi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yardımci olacak varmı??

Son düzenleme:
Bataryanın sağlam olduğundan emin ol bilindik marka al ups çalışma mantığı elektrik gittiği anda devreye girer otomatik belli bir süre sonra oda kesilir sende kesilmeden sistemini güvenle kapatmana zaman kalır

Bataryanın sağlam olduğundan emin ol bilindik marka al ups çalışma mantığı elektrik gittiği anda devreye girer otomatik belli bir süre sonra oda kesilir sende kesilmeden sistemini güvenle kapatmana zaman kalır
Cevabınız için cok teşekkürler hocam.
Ama işte o 650Va (360W) veya 800Va (500w) ya da baska ups lerde iste maks. Işte su kadar watt diye yazıyor.
Iste ben 650Va (360W) UPS de 500-550W calistirirsam ve elektrik giderse 2-3dk içinde hemen kapatirim da iste su watt olayi beni korkuttu eger o watt degerini asarsam bişi olurmu?
Teşekkürler...

Cevabınız için cok teşekkürler hocam.
Ama işte o 650Va (360W) veya 800Va (500w) ya da baska ups lerde iste maks. Işte su kadar watt diye yazıyor.
Iste ben 650Va (360W) UPS de 500-550W calistirirsam ve elektrik giderse 2-3dk içinde hemen kapatirim da iste su watt olayi beni korkuttu eger o watt degerini asarsam bişi olurmu?
Teşekkürler...
Senin sistem nedir

Geri