Neler Yeni

UPS HANGİ MARKA?

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
R5500 - RTX3060
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl olacak peki
Aküler 2 yıl garantili geliyor. Aküler ölürse değiştirirsiniz. Yeni akülerde genelde 2 yıl garantili geldiği için problem olmaz.

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya

zulumaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
zulu master
Yani sisteminizi yazarsanız bakarız. Kendiniz araştırmak istiyorsanız bakacağınız değer "hold up time" diye geçiyor. Buna ek olarak 6 koruma birden olmalı: OVP, OPP, SCP, OCP, UVP, OTP

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

burakdiA

80+
Yakın zamanda sistemim için Ups almış biri olarak eğer bu topa giriyorsan Online Ups dışında almamalısın. Line İnteractive ve Offline modelleri daha ucuz olabiliyor ama tam koruma ve sabit/pürüzsüz akım istiyorsan Online model Ups şart. Online Upslerin tek sıkıntısı aktif ve sürekli koruma sağladığı için fanları çok sesli çalışabiliyor. Fsp, Makelsan gibi markalar önerebilirim. Sisteminin ve korumak istediğin elektronik cihazların harcayacağı watt değerlerini hesaplayıp o gücü sağlayabilecek Va Ups almalısın.

Brewgar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Taha Çakmak
Merhabalar;
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum,Önerebileceğiniz bir model varmı?

Akım koruma priz var Tunçmatik ama cihazlarımın zarar görmesinden endişe ediyorum elektrikler bu aralar çok gidip geliyor.
Cihaz zarar görürse elektrik şirketi sorumlu diye biliyorum

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Cihaz zarar görürse elektrik şirketi sorumlu diye biliyorum
Doğru hocam sigortam var ama işim sağlam olsun diye uğraşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın zamanda sistemim için Ups almış biri olarak eğer bu topa giriyorsan Online Ups dışında almamalısın. Line İnteractive ve Offline modelleri daha ucuz olabiliyor ama tam koruma ve sabit/pürüzsüz akım istiyorsan Online model Ups şart. Online Upslerin tek sıkıntısı aktif ve sürekli koruma sağladığı için fanları çok sesli çalışabiliyor. Fsp, Makelsan gibi markalar önerebilirim. Sisteminin ve korumak istediğin elektronik cihazların harcayacağı watt değerlerini hesaplayıp o gücü sağlayabilecek Va Ups almalısın.
Aldığınız modeli paylaşabilirmisiniz?

lusyt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Efe
Merhabalar;
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum,Önerebileceğiniz bir model varmı?

Akım koruma priz var Tunçmatik ama cihazlarımın zarar görmesinden endişe ediyorum elektrikler bu aralar çok gidip geliyor.
Eğer kasandaki güç kaynagi bronz dan ust seviyeyse pek korkmana gerek yok bronz olsa da korkma tunç Matik iadre eder onu elektrikler gittinde kasanin fişini cek elektrikler geldikten 3-5 dk sonda tekrar takarsın öyle abartmaya gerek yok

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Eğer kasandaki güç kaynagi bronz dan ust seviyeyse pek korkmana gerek yok bronz olsa da korkma tunç Matik iadre eder onu elektrikler gittinde kasanin fişini cek elektrikler geldikten 3-5 dk sonda tekrar takarsın öyle abartmaya gerek yok
Tmm teşekkürler hocam

burakdiA

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,535
Üyeler