1-2 günDa2 aldım UPS kargoya teslim edilmiş kaç gün içinde gelir genelde bu UPS kargo İstanbul'da oturuyorum bir de
Dostum bugün verildi ise, cuma gününe kadar şehrindeki kargo şubesine gelir haftasonu çalışmadıkları için pazartesi salı Çarşamba günlerinden birinde kasan elinde olur yani maks 1 haftaDa2 aldım UPS kargoya teslim edilmiş kaç gün içinde gelir genelde bu UPS kargo İstanbul'da oturuyorum bir de
İmkanı yok öyle birşeyin1-2 gün
ups en iyi kargo firması için rahat olsun aga hızlı gelirDa2 aldım UPS kargoya teslim edilmiş kaç gün içinde gelir genelde bu UPS kargo İstanbul'da oturuyorum bir de
Kaçta kargoya verilmiş sizinki ben cuma 19:11 de almama rağmen hala kargoya verilmemesiDa2 aldım UPS kargoya teslim edilmiş kaç gün içinde gelir genelde bu UPS kargo İstanbul'da oturuyorum bir de
bizim gibi ilk alanlara en son göndericekler geriden geliyor bu firma ^^Kaçta kargoya verilmiş sizinki ben cuma 19:11 de almama rağmen hala kargoya verilmemesi
Kaçta bilmiyorum kanka göremedim ya sıkıntı olmaz da vermişler hazır merak ettim yaniKaçta kargoya verilmiş sizinki ben cuma 19:11 de almama rağmen hala kargoya verilmemesi
Alfabetik sıraya göre bence ismim sonda o yüzden sonradan vereceklerbizim gibi ilk alanlara en son göndericekler geriden geliyor bu firma ^^
bizim gibi ilk alanlara en son göndericekler geriden geliyor bu firma ^^
Two thosand years later........bizim gibi ilk alanlara en son göndericekler geriden geliyor bu firma ^^
Izmır den istanbula 1 günde geldi banaDa2 aldım UPS kargoya teslim edilmiş kaç gün içinde gelir genelde bu UPS kargo İstanbul'da oturuyorum bir de