günde yüzlerce dağıtım yapıyorlar. sırf saat olarak geç geldi diye firma ismini karalamak doğru değil.GK500 klavyemi sabah 10.30da çıkardılar dağıtıma hala gelemedi kesin adam aldı evine oynuyor klavyemle
Şaka maka bir yana ne zaman gelecek bu kaç saat oldu :/
Tamam ama ben sadece yavaş demişim ki yavaş şuan burada amaç önceki kullanıcların deneyimini bana söyleyip az çok ne zanamana gelir onu söylemesiydi söyleyen de oldu Upsun Allah belasını versin öyle böyle demedim sadece 10.30da dağıtıma çıkan kargo için fazla geç 6da gelmesi gibi olaylargünde yüzlerce dağıtım yapıyorlar. sırf saat olarak geç geldi diye firma ismini karalamak doğru değil.
Değiştirmiyorlar, yollayan değiştiriyor, yani normali böyle.hocam benimde gk500 klavyem var kargoda fakat adres yanlış diyip bana ulaştırmadılar müşteri hizmetleri açmıyor adresimi değiştirmek için ne yapmam lazım bilginiz var mı
ups kargo yavaşlığı adıyla konu açarsan insanların aklında algı oluşturursun. madem bu konuyu kullanıcı tecrübeleri almak için açtın konu başlığını "ups kargo en geç ne zaman teslim eder?" olarak değiştir. bu başlık resmen karalama başlığı.Tamam ama ben sadece yavaş demişim ki yavaş şuan burada amaç önceki kullanıcların deneyimini bana söyleyip az çok ne zanamana gelir onu söylemesiydi söyleyen de oldu Upsun Allah belasını versin öyle böyle demedim sadece 10.30da dağıtıma çıkan kargo için fazla geç 6da gelmesi gibi olaylar
Değiştirmiyorlar, yollayan değiştiriyor, yani normali böyle.
Emredersin şehzadem değişmiyorum ? Dağıtımda yavaşlar hemen yanımda olan yerden kaç saatte dağıtamadılar daha fazla eleman almalılar demekki babanın şirketi gibi savunmaups kargo yavaşlığı adıyla konu açarsan insanların aklında algı oluşturursun. madem bu konuyu kullanıcı tecrübeleri almak için açtın konu başlığını "ups kargo en geç ne zaman teslim eder?" olarak değiştir. bu başlık resmen karalama başlığı.
tek müşteri sensin ya çay kahve içerken oyalanmışlardır kesin. ondan gecikmiştir. şikayet vara da yaz. sabah dağıtıma çıkan kargo öğlen oldu gelmedi paramı iade edin yaz.Emredersin şehzadem değişmiyorum ? Dağıtımda yavaşlar hemen yanımda olan yerden kaç saatte dağıtamadılar daha fazla eleman almalılar demekki babanın şirketi gibi savunma
Alakası yok. Standart olarak o gün içinde teslim edilmesi gereken kargolar 10.30 da veya 8-9 gibi saatler de dağıtıma çıktı diye işlenir. Ve bunun amacı da o gün mesai saatleri içerisinde geleceğini bildirmektir. 10.30 da dağıtıma çıkan kargolar, teslimat yerinin uzaklığına göre hangi önceliklere göre teslim edilecekleri belirlenir. Örneğin hepsi 10.30 da çıkar, okul servisinden sıra sıra öğrencileri evine bırakan servis şoförü gibi önceliğe göre mesai saatleri içerisinde 10.30 da dağıtıma çıkan tüm kargoları ulaştırır.Emredersin şehzadem değişmiyorum ? Dağıtımda yavaşlar hemen yanımda olan yerden kaç saatte dağıtamadılar daha fazla eleman almalılar demekki babanın şirketi gibi savunma
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet etmesi lazım hocam. Bu hakaretten daha da beter.tek müşteri sensin ya çay kahve içerken oyalanmışlardır kesin. ondan gecikmiştir. şikayet vara da yaz. sabah dağıtıma çıkan kargo öğlen oldu gelmedi paramı iade edin yaz.
Bak aşırı yakınım şubeye adamlar bu kadar zaman getiremiyorlarsa yavaşlıkdır benim için yoksay attım tartışmayacağım seninle hakaret değil bu eleştiritek müşteri sensin ya çay kahve içerken oyalanmışlardır kesin. ondan gecikmiştir. şikayet vara da yaz. sabah dağıtıma çıkan kargo öğlen oldu gelmedi paramı iade edin yaz.
Senden daha yakın bir sürü kargo olabileceği gerçeği.Bak aşırı yakınım şubeye adamlar bu kadar zaman getiremiyorlarsa yavaşlıkdır benim için yoksay attım tartışmayacağım seninle hakaret değil bu eleştiri
Haklısın zaten ona lafım yok ama aşırı yakın eve bile gelemiyorsa planlama ya da personel eksikliği vardır koskoca 6 saat geçmiş eleştiri bu hakaret değil UPS'un öyle böyle demek bana bir şey kazandırmazAlakası yok. Standart olarak o gün içinde teslim edilmesi gereken kargolar 10.30 da veya 8-9 gibi saatler de dağıtıma çıktı diye işlenir. Ve bunun amacı da o gün mesai saatleri içerisinde geleceğini bildirmektir. 10.30 da dağıtıma çıkan kargolar, teslimat yerinin uzaklığına göre hangi önceliklere göre teslim edilecekleri belirlenir. Örneğin hepsi 10.30 da çıkar, okul servisinden sıra sıra öğrencileri evine bırakan servis şoförü gibi önceliğe göre mesai saatleri içerisinde 10.30 da dağıtıma çıkan tüm kargoları ulaştırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine şikayet etmesi lazım hocam. Bu hakaretten daha da beter.
Ya bi gidinSenden daha yakın bir sürü kargo olabileceği gerçeği.
Kuryeyi ararsın: Alo neredesiniz acabaBuradaki UPS kargoda haritadan canlı takip var dağıtımdayken. O özellik aktifse orada arada takip et heyecanlı oluyor