Ups kullanmak şart mı?

Bu mevzu aşırı abartılıyor. İstanbuldayim ve bazen aynı gün içinde bir kaç kez elektriğin gittiği oldu. Sistemi alalı 1 yıldan az olmasına rağmen 5-6 kere elektrik gitmiştir (;ben oynarken). Eskiden psu vs yoktu abartmaya gerek yok
Ben de öyle düsündügüm icin konu actım. Evde buzdolabinda camasir makinesinde tvde bile akin korumali priz kullanmiyoruz bi sorun olmadi daha.En azindan benim icin ups gereksiz fazla geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi psu varsa gerek yok zaten psu sayesinde sıkıntı yaşamazsın
Lian li edge gold 1000 yada 1200w alcam 6 7 tane koruma falan da vardı iyi bi psu

Ben de öyle düsündügüm icin konu actım. Evde buzdolabinda camasir makinesinde tvde bile akin korumali priz kullanmiyoruz bi sorun olmadi daha.En azindan benim icin ups gereksiz fazla geldi

Lian li edge gold 1000 yada 1200w alcam 6 7 tane koruma falan da vardı iyi bi psu
gold alma filtreleme bölümünde alman japonlara göre kalitesiz kullanılan bir şey vardı şu an hatırlamıyom lian li yerine başka al platı da fazla pahalı
kapasitör müydü neydi ya

Şartel attı dediğim toat makinesini takınca şartel atiyodu. Biz de tost tavasına geçtik sorun kalmadı😆😆😆

Total fiyatı 100k üzerinde ama bununla beraber eve güveniyorum iyi kaliteli korumalı psu aliyorum ve hiç yoktan akım korumalı tuncmatik var.

Sanırım ups yerine 1tb ssd daha cok iş görür benim icin en azindan

pc anlık kapandığında bir projen anlık gidebilir mi mesela 3d render alıyordun tam bitecek elektirk gitti tum emek patates oldu boyle bir durumun yoksa gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,806
Üyeler
186,545
Son üye
ᴹ Akif ᴱrsoy
Geri