Ups kargo olan değil, kesintisiz güç kaynağı olan...Hiç bir şey anlamadım.
Kargo şirketi ne alaka?
Sabahtan beri onu düşünüyorumHiç bir şey anlamadım.
Kargo şirketi ne alaka?
İyi bir PSU ile ileride gelişim sırasında masraf olmaz ama UPS ise ömürlük her zaman elinde olacak ve PSU kalitesi diye çok fazla kafana takmana gerek kalmayacak. Gerçi PSU daha mantıklı, elektrik kesintilerinden ziyade kesildikten sonra dalganan akım yakıyor bilgisayarı.Hocam aigo adlı psu yu kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum elimde 250 TL filan var sistemim 200 w filan anca yiyor 1000w ups mi yoksa psu yu satıp iyi bir psu almakmı
Psu ile ups farklı ürünlerdir eğer bulunduğunuz yerde elektrik kesintisi çok yaşanılmıyorsa ve priz hatlarınız güncel ise ups ye gerek yok kaliteli bir psu alıp yola devam edin yok ben illa 600va 1000va tarzı bir ups alacağım sisteme şart dersen fp modellerine yönelim sağlanabilir çokça ürün mevcutHocam aigo adlı psu yu kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum elimde 250 TL filan var sistemim 200 w filan anca yiyor 1000w ups mi yoksa psu yu satıp iyi bir psu almakmı
Oturduğum yerde ayda düzenli olarak 3 4 kere kesiliyor rutin kurmuşlar artık :/İyi bir PSU ile ileride gelişim sırasında masraf olmaz ama UPS ise ömürlük her zaman elinde olacak ve PSU kalitesi diye çok fazla kafana takmana gerek kalmayacak. Gerçi PSU daha mantıklı, elektrik kesintilerinden ziyade kesildikten sonra dalganan akım yakıyor bilgisayarı.