Kanka sakin ol ne bu korku PSU kaliteliyse UPS gerek bile yok. Ayrıca kötü PSUlar bile belirli bir iş görüyor yani. Sizin sistem yanmaz.corsair rm 750 Asus gtx 1660s asus x570p r53600x ram 16 ama upsin engellemesin istiyorum hiçmi engellemez
Evet engeller korur sistemi hocam.sistemin yanmasından değiil engellermi onu soruyorum
Ama sizin sistem düşük o yüzden gerek yoksistemin yanmasından değiil engellermi onu soruyorum
RM serisi bir PSU var sende bir şey olmasını bekleyemezsin.corsair rm 750 Asus gtx 1660s asus x570p r53600x ram 16 ama upsin engellemesin istiyorum hiçmi engellemez
Engeller, sıkıntı yaşamazsın. Zarar görmezsin, takma kafana.çünkü yyük altında bazen elektrik kesilince açık tutamıyorr
Yok korur gene de.çünkü yyük altında bazen elektrik kesilince açık tutamıyorr
ups boşamı aldım onunda iş görmesini istiyorum psu kaliteli ama engellermi sizin görüşünce bazen yük altında açık tutamadığı zaman ama milisaniyesinde tekrar güç geliyorRM serisi bir PSU var sende bir şey olmasını bekleyemezsin.
PSU engeller merak etmeyin.ups boşamı aldım onunda iş görmesini istiyorum psu kaliteli ama engellermi sizin görüşünce bazen yük altında açık tutamadığı zaman ama milisaniyesinde tekrar güç geliyor
psu engellerken psu zarar alrırmı engelleyeceğinden bende eminim ama upsnin bu konu hakkında bazen yük altinda elektrikles kesildiginde acik tutamazsa yinede engellermi bundan rmin olmak istiyorum sizin vereceginiz cevap daha önemliPSU engeller merak etmeyin.
O İşte bir Sıkıntı var , Mümkün Değil 4 Tane Ekran Kartının Yanması.Benim arkadaşımın 2 tane 2080 2tane de 1080 yaktı yani elektrik fazla gidiyorsa al bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama sizin sistem düşük o yüzden gerek yok
Yinede upgrade yaparsanız almalısınız