UPS'Yİ NEREYE KOYMALIYIM ?

Fsp Champ 1K modeli benimki. Line koruma sağlar ama Online kadar iyi değil. O yüzden iyi araştırın dedim hocam. Online profesyonel işi ya da benim gibi sistemini korumak isteyen pinpiriklilerin işi 😀
Sizin ups'nin aynısını alacam ben de tesadüfe bakın :D Fakat 3000 VA olanını almayı düşünüyorum. Yani muhtemelen sizinkinden de sesli çalışacak. Çünkü hepsiburada yorumlarında adamlar diyor ki aynı odada durmak mümkün değil falan. O yüzden dediğim gibi iki seçeneğim var. Başka odaya koyup seyyar çekecem. Ya da garantisini öldürüp fanlarını değiştirecem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne farkı varda online ile linenin
Google'a yaz çıkar.

Sizin ups'nin aynısını alacam ben de tesadüfe bakın :D Fakat 3000 VA olanını almayı düşünüyorum. Yani muhtemelen sizinkinden de sesli çalışacak. Çünkü hepsiburada yorumlarında adamlar diyor ki aynı odada durmak mümkün değil falan. O yüzden dediğim gibi iki seçeneğim var. Başka odaya koyup seyyar çekecem. Ya da garantisini öldürüp fanlarını değiştirecem.

Google'a yaz çıkar.
Yani online ups alırsak güç kaynağına gerek kalmıyor. Doğrumu anladım?

Google'a yaz çıkar.
Youtube'da illaki ses ölçümleri vardır. 70 dB üstü bir ses varsa sıkıntı aynı odada durulmaz gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,908
Üyeler
184,356
Son üye
technova
Geri