Neler Yeni

Üretici yazılımı

stunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
merhaba arkadaşlar bilgisayarım acer nitro an515 51 bilgisayarımı ilk aldığımda bilgisayarda otomatikmen yüklenen bir sürü program vardı, windows sıfırlamasını kullandığımda bile aynı programlar tekrar yükleniyordu. Geçenlerde bilgisayar açılmıyordu usb ile temiz bi kurulum yaptım. Eski programların hiç biri yok onları nasıl geri getirebilirim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,051
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eski programlar dediğiniz neler? Çoğu alternatifi olan kullanışsız yazılımlar oluyor çünkü.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
merhaba arkadaşlar bilgisayarım acer nitro an515 51 bilgisayarımı ilk aldığımda bilgisayarda otomatikmen yüklenen bir sürü program vardı, windows sıfırlamasını kullandığımda bile aynı programlar tekrar yükleniyordu. Geçenlerde bilgisayar açılmıyordu usb ile temiz bi kurulum yaptım. Eski programların hiç biri yok onları nasıl geri getirebilirim
İnternetten bulup indirmen gerekiyor. Format sonrası program verilerini kurtaramazsın.

stunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski programlar dediğiniz neler? Çoğu alternatifi olan kullanışsız yazılımlar oluyor çünkü.
mesela driverlar otomatik yükleniyordu, daha önce kurulumda bana bir çok acer yazılımı da yükleniyordu otomatikmen bu olaydan sonra o yazılımları indirmeye çalıştığımda bilgisayarınızla uyumsuz demeye başladı indiremedim, friverları tek tek indirdim fakat eskisi gibi olmasını istiyorum, her ısfırlayışımda da mesela norton antivürüs 1 ya premium veriyordu vb bir çok şey silindi

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,051
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Driver otomatik kurması iyi bir şey değil zaten. Güncel olarak internetten indirmeniz lazım.

stunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İnternetten bulup indirmen gerekiyor. Format sonrası program verilerini kurtaramazsın.
driverlar falan hepsini yükledim demek istediğim normal bi sıfırlamada hepsinin tek çırpıda gelmesi o yazılımı kurmak istiyorum

stunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tek çırpıda gelmesini istediğin şeyler neler?
bilgisayarı ilk aldığımdaki yazılımlar işte, acer care center(şuan uyumsuz diyor), nortonun otomatik yüklü olduğu ve premium olduğu bir çok şey daha var fakat hatırlamıyorum diğerlerini manüel olarak indirebildim

stunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
1585495539073.png

işaretlediğim kısımda önceden bilgisyarla gelen uygulamalr tekrardan kurulacatır gibi bir şey yazıyordu artık yamıyor ve kurulmuyor

stunner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alıntıyı görüntüle

işaretlediğim kısımda önceden bilgisyarla gelen uygulamalr tekrardan kurulacatır gibi bir şey yazıyordu artık yamıyor ve kurulmuyor
@me
Driver otomatik kurması iyi bir şey değil zaten. Güncel olarak internetten indirmeniz lazım.
1585495722741.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,051
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu şekilde bilgisayar sıfırlamak çok yanlış.

Top Bottom