Üretici yazılımı

stunner

80+
Reaksiyon skoru
0
merhaba arkadaşlar bilgisayarım acer nitro an515 51 bilgisayarımı ilk aldığımda bilgisayarda otomatikmen yüklenen bir sürü program vardı, windows sıfırlamasını kullandığımda bile aynı programlar tekrar yükleniyordu. Geçenlerde bilgisayar açılmıyordu usb ile temiz bi kurulum yaptım. Eski programların hiç biri yok onları nasıl geri getirebilirim

Eski programlar dediğiniz neler? Çoğu alternatifi olan kullanışsız yazılımlar oluyor çünkü.

merhaba arkadaşlar bilgisayarım acer nitro an515 51 bilgisayarımı ilk aldığımda bilgisayarda otomatikmen yüklenen bir sürü program vardı, windows sıfırlamasını kullandığımda bile aynı programlar tekrar yükleniyordu. Geçenlerde bilgisayar açılmıyordu usb ile temiz bi kurulum yaptım. Eski programların hiç biri yok onları nasıl geri getirebilirim
İnternetten bulup indirmen gerekiyor. Format sonrası program verilerini kurtaramazsın.

Eski programlar dediğiniz neler? Çoğu alternatifi olan kullanışsız yazılımlar oluyor çünkü.
mesela driverlar otomatik yükleniyordu, daha önce kurulumda bana bir çok acer yazılımı da yükleniyordu otomatikmen bu olaydan sonra o yazılımları indirmeye çalıştığımda bilgisayarınızla uyumsuz demeye başladı indiremedim, friverları tek tek indirdim fakat eskisi gibi olmasını istiyorum, her ısfırlayışımda da mesela norton antivürüs 1 ya premium veriyordu vb bir çok şey silindi

Driver otomatik kurması iyi bir şey değil zaten. Güncel olarak internetten indirmeniz lazım.

Tek çırpıda gelmesini istediğin şeyler neler?
bilgisayarı ilk aldığımdaki yazılımlar işte, acer care center(şuan uyumsuz diyor), nortonun otomatik yüklü olduğu ve premium olduğu bir çok şey daha var fakat hatırlamıyorum diğerlerini manüel olarak indirebildim

1585495539073.webp

işaretlediğim kısımda önceden bilgisyarla gelen uygulamalr tekrardan kurulacatır gibi bir şey yazıyordu artık yamıyor ve kurulmuyor

Alıntıyı görüntüle

işaretlediğim kısımda önceden bilgisyarla gelen uygulamalr tekrardan kurulacatır gibi bir şey yazıyordu artık yamıyor ve kurulmuyor
@me
Driver otomatik kurması iyi bir şey değil zaten. Güncel olarak internetten indirmeniz lazım.
1585495722741.webp

Bu şekilde bilgisayar sıfırlamak çok yanlış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,848
Üyeler
186,948
Son üye
hayriPotter
Geri