FearlessEagle308
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
hangisi önerirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cs oynanacakhangisi önerirsiniz
cs oynanacakhangisi önerirsiniz
Tam bütçe ne kadar ayrıca omen 400 alınabilirhangisi önerirsiniz
cs oynanacak
ursa kullanan arkadaşım csde takılma yaşıyor en iyisi omen 400 almakhangisi önerirsiniz
cs oynanacak
dpi 400 alına biliyormu yada driveri var mıTam bütçe ne kadar ayrıca omen 400 alınabilir
ursa kullanan arkadaşım csde takılma yaşıyor en iyisi omen 400 almak
driver yok omen 600 kullanıyorum min 800 dpı vard
dpi 400 alına biliyormu yada driveri var mı
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...nnkAmEdxZmI2zRtSkmpNgIun4EZfhMv0aAq6wEALw_wcB 400 indirerek yazıyor dpi özelliklere bakdriver yok omen 600 kullanıyorum min 800 dpı var
gamepower ursa almanı tercih etmem mc oynuyosanhangisi önerirsiniz
cs oynanacak
eğer alıcaksan bu linkten al daha ucuz![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arkadaşının mouse hatalıdır bende ursa kullanıyorum bende sıkıntı yok 10 aydır kullanıyorumTam bütçe ne kadar ayrıca omen 400 alınabilir
ursa kullanan arkadaşım csde takılma yaşıyor en iyisi omen 400 almak
Tabikide kendim kullanıyorum çok iyi 360 dönülüyor ve sensoru ursaya göre daha iyi ursada 3325 omen 600de 3360 sensor bulunuyorHP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse şunu önerirmisin
tamam saolTabikide kendim kullanıyorum çok iyi 360 dönülüyor ve sensoru ursaya göre daha iyi ursada 3325 omen 600de 3360 sensor bulunuyor
Tek bir arkadaşım yaşasa eywallah 3 arkadaşım aynı sorunu yaşıyorarkadaşının mouse hatalıdır bende ursa kullanıyorum bende sıkıntı yok 10 aydır kullanıyorum
bide ağırlık merkezi değişiyor diyor o nasıl oluyorTabikide kendim kullanıyorum çok iyi 360 dönülüyor ve sensoru ursaya göre daha iyi ursada 3325 omen 600de 3360 sensor bulunuyor