Neler Yeni

Ürün Anahtarı Uyguladıktan Sonra Format Atmama Gerek Var Mı ?

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.

Windows 10 Pro Key satın aldım, keyi kullandıktan sonra format atmama gerek var mı veya dosyalarıma bir şey olur mu ?
Ve bilgisayarımda kart şifreleri vb var yollayacakları anahtar ile bir işlem yapabilirler mi benim pcmde veya bilgilerime erişebilirler mi teşekkürler şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
skks

Windows 10 Pro Key satın aldım, keyi kullandıktan sonra format atmama gerek var mı veya dosyalarıma bir şey olur mu ?
Ve bilgisayarımda kart şifreleri vb var yollayacakları anahtar ile bir işlem yapabilirler mi benim pcmde veya bilgilerime erişebilirler mi teşekkürler şimdiden.
kardeşim niye öle bişe yaptınki ? kart bilgilerin gitti hemen format at ve windows 10 crackle (!)

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim niye öle bişe yaptınki ? kart bilgilerin gitti hemen format at ve windows 10 crackle (!)
Dostum espri mi yapıyorsun bilmiyorum ama soru sordum ciddi cevap verebilirsen sevinirim. Bilseydim zaten sormazdım insanların şevklerini kırmayın lütfen. İyi forumlar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Crackli Windows'a uygulamamış isen gerek yok.

Ertug Karakas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Ertuğ Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom