RefX
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yaptım ama olmadı. Format vb yerlere gelmedi. Nereden yapayım ?Bu video işinizi görür.
Hocam yaptım ama olmadı. Format vb yerlere gelmedi. Nereden yapayım ?Bu video işinizi görür.
o zaman ilk dediğimiz gibi ayarlarda her şeyi kaldır ile yapın derim.Hocam yaptım ama olmadı. Format vb yerlere gelmedi. Nereden yapayım ?
Windows bulut indir - yeniden yükleme diyor. Hangisini seçeyimo zaman ilk dediğimiz gibi ayarlarda her şeyi kaldır ile yapın derim.
nasıl ya öyle olmaması lazım şuanki windows sürümünüz mü farklı acabaWindows bulut indir - yeniden yükleme diyor. Hangisini seçeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dediğimiz yerden yapıyorum
Aşağıyı seçtimnasıl ya öyle olmaması lazım şuanki windows sürümünüz mü farklı acaba
Alıntıyı görüntüle
böyle çıkmıyor mu?
kanka valla ben de pc'ye windows 8 kurmaya çalışıyorum her zaman yaptığım şeyi bugün yapamıyorum senin durumun hakkında da pek fikrim yok istersen daha fazla bilgisi olan arkadaşlara bir danış, yardımcı olamadığım için kusura bakma.Aşağıyı seçtim
Onu dedikten sonra çıkıyor
@TEŞKİLAT senin attığın fotoğraftaki alt şeyi seçtikten sonra bu çıkıyor.
Estağfurullah. Format attım hocam. Teşekkürlerkanka valla ben de pc'ye windows 8 kurmaya çalışıyorum her zaman yaptığım şeyi bugün yapamıyorum senin durumun hakkında da pek fikrim yok istersen daha fazla bilgisi olan arkadaşlara bir danış, yardımcı olamadığım için kusura bakma.
Bu videodan yaptım. Tüm verileri sil gibi şey varya onu seçtim@TEŞKİLAT dostum benim dosyaların da silinmesi lazım. Ben yanlış belirttim. Nasıl format atacağım
Bu videodan yapsam olur mu ?
.kanka valla ben de pc'ye windows 8 kurmaya çalışıyorum her zaman yaptığım şeyi bugün yapamıyorum senin durumun hakkında da pek fikrim yok istersen daha fazla bilgisi olan arkadaşlara bir danış, yardımcı olamadığım için kusura bakma.
hiçbir şey yapamaz artık kanka halletmişsin her şeyi problem yok rahat ol@TEŞKİLAT dostum format attım. Windows ülke seçimi vb geldi ekrana. Ürünü alıcıya yolladım. Herhangi bir bilgime ulaşabilir mi ?
Steam hesabıma falan girebilir mi ?
Format attım ama silinmiş midir onlar ?
Bu videodan yaptım. Tüm verileri sil gibi şey varya onu seçtim
.
Tamam kanka , sağolasın.hiçbir şey yapamaz artık kanka halletmişsin her şeyi problem yok rahat ol
Teşekkür ederim dostum.İçindekileri silsen de bilgileri geri alabilir. Hard Disk olsaydı eğer CCleaner ile diski geri alınamayacak şekilde temizleyebiliyordun aslında. Ancak SSD'lerde işe yarar mı bilmiyorum. Format attıysan eğer Steamine falan ulaşamaz da (eğer şifreni ve bilgilerini bir dosyaya kaydetmediysen), kaydettiğin dosyaları vs geri getirebilme ihtimali var. Geri alınamaması için bildiğim kadarıyla SSD'nin üzerine tekrar tekrar veri yazılması gerekiyor.
Fakat bunun için kimsenin uğraşacağını sanmıyorum zaten, için rahat olsun.