Neler Yeni

Ürün değişimi yapılan mouse'un garantisi uzatılır mı?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aldığım Razer Mamba Elite mouse'unda scroll jumping sorunu yaşadım. Garanti belgesi adına olan kurumu aradım, ürünü onlara gönderdim, iade/değişim raporu çıktı. Benim garantimin bitmesine 2 hafta var. Ürün değişimi isteyeceğim. Değişim ile aldığım üründe yine aynı sorun olursa kullanacağım bir hakkım yok mu?

Yasada "alınan ürünün garanti süresiyle sınırlıdır" yazıyor ama sitelerde de 1 yıldan az kalmış ise garanti 1 yıl uzatılır dendiğini okudum. Hangisi doğru bunların bilemedim, tecrübesi olan varsa lütfen beni de bilgilendirsin.

(İade iste diyenler olursa eğer iade istersem 560 TL alacağım ve mouse'un satış fiyatı Akakçe'de 1500 TL).

okyamuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Okyanus Öztürk
560 TL'ye o kalitede fare bulamazsın, bence garantiye ver ve sat.

Wardom

80+
Şu zamana kadar 2 kez sıvı soğutma değiştirdim 1 kez de ssd değiştirdim garantide hepsinde de kaldığı yerden devam etti garantisi.
Belki 3. Değişimde olabilir bir hak.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Aklıma geldi, kaça satarım ki?

Hepsinde ürün kapalı kutu mu geldi?
Ürün sıfır olarak değiştiriliyor ve garantisi kaldığı yerden devam ediyor. Şöyle benim razer blackshark v2 usb kulaklığım bozulduğu için itopyaya gönderdim sonra ellerinde olmadığı için başka kulaklık istedim o kulaklığa fatura dahi kesilmedi razer kulaklığın faturasından devam ediyor garantisi

inanc098

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
asdfasf
Aldığım Razer Mamba Elite mouse'unda scroll jumping sorunu yaşadım. Garanti belgesi adına olan kurumu aradım, ürünü onlara gönderdim, iade/değişim raporu çıktı. Benim garantimin bitmesine 2 hafta var. Ürün değişimi isteyeceğim. Değişim ile aldığım üründe yine aynı sorun olursa kullanacağım bir hakkım yok mu?

Yasada "alınan ürünün garanti süresiyle sınırlıdır" yazıyor ama sitelerde de 1 yıldan az kalmış ise garanti 1 yıl uzatılır dendiğini okudum. Hangisi doğru bunların bilemedim, tecrübesi olan varsa lütfen beni de bilgilendirsin.

(İade iste diyenler olursa eğer iade istersem 560 TL alacağım ve mouse'un satış fiyatı Akakçe'de 1500 TL).
Razer deathadder essential mousem var. Scrol tuşu arızalıydı aşşağı kaydırıyorum yukarı çıkıyor vb. Garantiye yolladım sıfır açılmamış kutu gönderdiler. Garantim yenilenmedi olduğu yerden devam etti

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Razer deathadder essential mousem var. Scrol tuşu arızalıydı aşşağı kaydırıyorum yukarı çıkıyor vb. Garantiye yolladım sıfır açılmamış kutu gönderdiler. Garantim yenilenmedi olduğu yerden devam etti
Aynı sorun bende de oldu. Bunun genel Razer sorunu olduğuna eminim artık. Satıp başka bir model almayı düşünüyorum gibi. Ürün elime geçince bakarım ona.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Peki depolarında bu mouse'dan yoksa ne yapılır?

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Garanti süresi uzamaz. İlk aldığın ürünün süresi geçerli oluyor. Bende de telefonda olmuştu aynı muhabbet. Şansa 1 ay kala değişim yaptılar.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Batuhan Divrik
Hepsiburada'daki Techburada satıcısından.
Ben itopyadan aldığımda ürünü itopya değiştirmişti burada techburada değiştirecek olabilir diye düşünüyorum bir fikrim yok ama garantiye gönderdiğinizde arızalı olduğunu söylerlerse bir yol çizerler herhalde.

Mert

80+ Silver
Bazı firmalar 3 ay kadar bir süre veriyor ancak genelde hiçbir işlem yapılmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,086
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom