Yardım Ürün güvenli mi *

JLaid78

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
148

Bu ürün sizce alınır mı performans olarak değil yani güvenlik olarak çünkü bunun gibi bir satıcıdan aldım adamlar dalga geçer gibi işlemciyi bildiğimiz pembe çeyrek,yarım altın kutusuna koyup üstüne baloncuklu poşetle bantlayıp atmışlar kolinin içine ve bunun üstüne fanına baktığımda termal macun izleri vardı sizce bu satıcı güvenlir mi çünkü bugün aldığım işlemcinin bir ayağı kırıktı

Cevaplıyanlara teşşekürler

Dostum lütfen birazcık daha anlaşılır şekilde yaz, kimse bir şey diyemez normal bir kutuya konulup gönderilir. Sorun çıkarsa veya istediğiniz gibi değilse 14 gün içerisinde iade hakkın var.

Dostum lütfen birazcık daha anlaşılır şekilde yaz, kimse bir şey diyemez normal bir kutuya konulup gönderilir. Sorun çıkarsa veya istediğiniz gibi değilse 14 gün içerisinde iade hakkın var.
Şimdi bugün işlemciyi aldım işlemci küçük bildiğimiz pembe bir kutunun içinde çıktı etrafı baloncuklu poşetle kaplıydı açtım baktım bir ayağı kırlmıştı fanada baktım işlemcinin üstüne gelecek bölüm yapış yapış termal macunla kaplıydı zaten iade talebi oluşturdum yarın kargoya verip göndercem

Attığınız linkteki satıcı mı?

Attığınız linkteki satıcı mı?
Yok başka satıcı onlinealisveris diye bir satıcı şimdi bunu düşünüyorum sizce bu satıcıdan mı alıyım yoksa kutlu bir ryzen 5 2600x ya da ryzen 3 3300x mi alıyım
3600 almak isterim ama bütçemi aşıyor

3300X oyun performansı olarak daha iyidir, benimde aklıma takılan bir soru 2600X vs 3500X.
Eğer Render ve oyun oynayacaksanız 3600 alamıyorsanız 2600X alabilirsiniz bence.
Yok başka satıcı onlinealisveris diye bir satıcı şimdi bunu düşünüyorum sizce bu satıcıdan mı alıyım yoksa kutlu bir ryzen 5 2600x ya da ryzen 3 3300x mi alıyım
3600 almak isterim ama bütçemi aşıyor

3300X oyun performansı olarak daha iyidir, benimde aklıma takılan bir soru 2600X vs 3500X.
Eğer Render ve oyun oynayacaksanız 3600 alamıyorsanız 2600X alabilirsiniz bence.
Yok şuanlık amacım oyun oynamak ya da beat yapmak filan render filan yapmam ama böyle kısa geçişli editler yapabilirm birde 3300x ya da 2600x,Rx580 8gb la darboğa yapar mı sıkıntı olur mu ?

Dediklerimiz arasında darboğaz söz konusu değil, 3300X'i alın o zaman :)
Hayırlı olsun. Umarım istediğiniz gibi çıkar.
Yok şuanlık amacım oyun oynamak ya da beat yapmak filan render filan yapmam ama böyle kısa geçişli editler yapabilirm birde 3300x ya da 2600x,Rx580 8gb la darboğa yapar mı sıkıntı olur mu ?

İnşallah bu seferde kırık gelirse artık işlemci almam :D
Post automatically merged:

Bişey sorcam 3300x piyasada yoksa ve 2600x te yoksa başka ne alabilirim 3600 almam bütçe aşıyor diğer ikiside yok şansı mı deneyip 3500x alsam kutusuz sıkıntı olur mu ?

Son düzenleme:
İkinci şansı denemeye değer. Satıcıdan satıcıya değişiyor.

Geri