tüketici hakem heyetiMedia markt tan ps5 dual sense aldım 24 saat geçmemesine rağmen iade almadılar ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
kutusunu açtım diye mazeret olabilirmitüketici hakem heyeti
öyle bir mazeret yok hocam 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade almaları lazımkutusunu açtım diye mazeret olabilirmi
elimde boğazdan aldıgım köprü var 14 gün içinden iade istedim yaptılarMedia markt tan ps5 dual sense aldım 24 saat geçmemesine rağmen iade almadılar ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
elden mi aldın yoksa web mi, elden alınan ürünlerde görerek aldığın kabul edilerek iade olmuyor, 14 gün iade zaten mesafeli satış sözleşmesi içinMedia markt tan ps5 dual sense aldım 24 saat geçmemesine rağmen iade almadılar ne yapmam gerekiyor teşekkürler.
ordaki çalışan bana kutusu açılmış ürünün iadesi kalktığını söyldiöyle bir mazeret yok hocam 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade almaları lazım
mağazasına gittim aldımelden mi aldın yoksa web mi, elden alınan ürünlerde görerek aldığın kabul edilerek iade olmuyor, 14 gün iade zaten mesafeli satış sözleşmesi için
O zaman iade edemezsin 15 gün cayma hakkı internetten oluyor. Görüp aldın ya yok hakkın.ordaki çalışan bana kutusu açılmış ürünün iadesi kalktığını söyldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
mağazasına gittim aldım