AustinYellowM4
80+ Bronze
Dahası
Akıllı tahta sistemi gibi Usb bellek takıldığında bilgisayar açılsın istiyorum mümkün müdür bu tarz bir şey?
ya bellek bozulursaAkıllı tahta sistemi gibi Usb bellek takıldığında bilgisayar açılsın istiyorum mümkün müdür bu tarz bir şey?
İşte onu da düşünüyorum fakat kardeşimle başka türlü baş edemeyiz.ya bellek bozulursa
knk kullanırsın ama ya flash bellek bozulursaİşte onu da düşünüyorum fakat kardeşimle başka türlü baş edemeyiz.
O zaman naneyi yerimknk kullanırsın ama ya flash bellek bozulursa
Kasanın içini aç, power switchi yerinden sök.Akıllı tahta sistemi gibi Usb bellek takıldığında bilgisayar açılsın istiyorum mümkün müdür bu tarz bir şey?
2 oturum aç o kendi oturumunda sen kendi oturumunda takılİşte onu da düşünüyorum fakat kardeşimle başka türlü baş edemeyiz.
Bak bu baya iyiOlay girmemesiyse güç kablosunu yanında gezdir
Aslında mantıklı ama her seferinde temperli camı açmak da zulüm olur.Kasanın içini aç, power switchi yerinden sök.
Tuşa bassa bile açılmaz, sen ise o power switchin pinine tornavida ile küçük bir dokunuşla açabilirsin.
Windowsa şifre koymakla aynı mantık olacağı için Windowsa koymak daha mantıklı açıkçası.Direk bios'a şifre koysan ?