USB bellek ile W10 Kurma

sc4rled

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Arkadaşlar yeni pc için usbye kendim windows yüklüyorum ama kullandığım USB türü exfat yazıyor. Birkaç videoda fat32 olması gerekiyor diyor. Fat32 olması şart mı yoksa Exfat ilede yapabilir miyim? (Usbyi biçimlendirmedim)

Arkadaşlar yeni pc için usbye kendim windows yüklüyorum ama kullandığım USB türü exfat yazıyor. Birkaç videoda fat32 olması gerekiyor diyor. Fat32 olması şart mı yoksa Exfat ilede yapabilir miyim? (Usbyi biçimlendirmedim)
exFat'ı Fat32'nin gelişmiş hali olarak biliyorum. Zaten rufus ile Windows.iso doyasını usb'ye yüklerken Fat32 ile biçimlendirmeniz şart.

exFat'ı Fat32'nin gelişmiş hali olarak biliyorum. Zaten rufus ile Windows.iso doyasını usb'ye yüklerken Fat32 ile biçimlendirmeniz şart.
bende biçimlendirme kısmında fat32 yok direkt biçimlendirmeden kuruyorum şuan yükleniyor bi sıkıntı olur mu

NTFS olarak yapmanız yararınıza olur.

geçti artık çok bi eksisi olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fat32 yok exfat var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bellek 64gb
Nerede yok tam olarak? Rufus'tan bakıyorsunuz değil mi?

Nerede yok tam olarak? Rufus'tan bakıyorsunuz değil mi?
windowsun sitesinden iso dosyası indirip sonra rufustan onu seçip mi kurucam, ben direkt windows 10 media creatorden kurmaya çalışıyordum

windowsun sitesinden iso dosyası indirip sonra rufustan onu seçip mi kurucam, ben direkt windows 10 media creatorden kurmaya çalışıyordum
Windows 10 Media Creator'den iso olarak indirin. USB'ye yüklerken rufus kullanın.

Geri