Çözüldü✓ USB Device Over Current Status Detected Hatası

n7cati

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,265
Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile alakalı kısa devre mi yapıyor acaba ? Tüm usbleri çıkartıp denedim yine açılmadı çözümü nedir bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar , dosya çıkartmak için yazıcıyı pcye bağladım fakat bir kaç hata verdi çok fazla güç yüklendi vs gibi , bende pcyi yeniden başlattım fakat açılmadı 1 hafta öncede aynısı olmuştu fakat açılmıştı şuanda pcyi açamıyorum alttaki ekran geliyor ve 15 sn sonra kapanıyor , sanırım usbler ile alakalı kısa devre mi yapıyor acaba ? Tüm usbleri çıkartıp denedim yine açılmadı çözümü nedir bilen varmı?
Up up

Ekler

• IMG_2706.jpeg
    IMG_2706.jpeg
    1.3 MB · Hit: 135
Son düzenleme:
Anakartın kılavuzuna bak .
Baksamda yapabileceğimi zannetmiyorum jumperi bile ilk kez duydum bilgim yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilen yokmu arkadaşlar ya açmam lazım pcyi çok lazım şuan

Hiç dokunma o zaman, fiziksel gibi sorun.
Servise götürmek tek çare.

Hiç dokunma o zaman, fiziksel gibi sorun.
Servise götürmek tek çare.
Hocam önceden yine aynısı olmuştu 5 dk sonra düzelmişti ne zaman üstteki usb noktalarına usb taksam bu sorun oluyor ama bu sefer hiç açılmadı

Elimden bir şey gelmiyor, sorun haber vermiş. Usb portlarda belli ki sıkıntı varmış. Komple fişten çek 3-4 saat bekle tekrar çalıştır, değişim yoksa servis yolu gözüküyor.

Up up

Geri