usb devre disi birakma

Reaksiyon skoru
9
Hayırlı Akşamlar pc ilk başlangıçta mouse görüyor klavyeyi görmüyor sök tak yapinca geliyor ardından ara ara bazen sık sık wifi adaptörü kopuyor bu arada direksiyonda ara ara kopmaya başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı Akşamlar pc ilk başlangıçta mouse görüyor klavyeyi görmüyor sök tak yapinca geliyor ardından ara ara bazen sık sık wifi adaptörü bu arada direksiyonda ara ara kopmaya başladı
daha 1 aylık pc nedeni nedir perişan oldum

Hayırlı Akşamlar pc ilk başlangıçta mouse görüyor klavyeyi görmüyor sök tak yapinca geliyor ardından ara ara bazen sık sık wifi adaptörü kopuyor bu arada direksiyonda ara ara kopmaya başladı

daha 1 aylık pc nedeni nedir perişan oldum
Öncelikle bilgisayarın özelliklerini ve kurulu işletim sistemini yazman daha doğru olmaz mı?

asus rtx 4060 intel i5 12400 16gb ram işletim sistemi kraken windows 10
Cihazın bios veya Windows içerisinde usb güç tasarruf modu açık olup olmadığını ve anakartın içerisinde usb portlarda güç seçeneğinin aktif olup olmadığını kontrol etmelisin.

nasıl bakarım reis bi yardımcı olabilirmisin
Uzaktan biraz tarif etmek zor, o yüzden öncelikle anakartın driverlarının eksiksiz kurulduğundan emin olmalısın. Ayrıca klavye mouse usb 3.0 da takılı ise 2.0da deneyebilirsiniz. Mümkün oldukça anakartın özellikle chipset ve usb driverlarını kendi sitesinden indirip kurun

anakart sistem hazır olduğu için dandirikten bişey nasıl indiririm driverini

Desktop Screenshot 2024.04.22 - 00.51.09.16.png

anakart sistem hazır olduğu için dandirikten bişey nasıl indiririm driverini

Desktop Screenshot 2024.04.22 - 00.51.09.16.png
bu normalmi

Son düzenleme:
Geri