Usb format atıcam asusun önyükleme menüsü varmı

Reaksiyon skoru
163
arkadaşlar şuan birisini izliyorum (bu aşamada usb belleği çıkarmanıza gerek yok çünkü biostan yapmadık msi in önyükleme menüsünü kullandık) diyor
ben asus kullanıyorum asusun böyle önyükleme menüsü varmı yoksa
biostan formatı nasıl yapacağımı anlatır mısınız

arkadaşlar şuan birisini izliyorum (bu aşamada usb belleği çıkarmanıza gerek yok çünkü biostan yapmadık msi in önyükleme menüsünü kullandık) diyor
ben asus kullanıyorum asusun böyle önyükleme menüsü varmı yoksa
biostan formatı nasıl yapacağımı anlatır mısınız
Bu adam güzel anlatıyor

Bu adam güzel anlatıyor

bu adamıda izledim kral bu adamda direkt önyükleme geliyor ben birkere daha atmıstım öyle bişey gelmemişti bana ben biostan nasıl atılacağını sordum veya asusun önyükleme menüsü varmıdır diye

Son düzenleme:
bu adamıda izledim kral bu adamda direkt önyükleme geliyor ben birkere daha atmıstım öyle bişey gelmemişti bana ben biostan nasıl atılacağını sordum veya asusun önyükleme menüsü varmıdır diye
Biostan atmak için başkatırken usb belleği 1.sıraya alın yada hızlı boot kısmından usb belleği seçip başlatıb asusun önyüklemesini bilmiyorum

Biostan atmak için başkatırken usb belleği 1.sıraya alın yada hızlı boot kısmından usb belleği seçip başlatıb asusun önyüklemesini bilmiyorum
tamam reis hızlı bootu yapacağım fakat 1 tane daha sorum olacak
ben usbyi ne zaman çıkartıcam ve formattan sonra biosa gidip windows boot manageri tekrar seçecek miyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,817
Üyeler
186,249
Son üye
Dad64
Geri