Usb'ye vazelin sürülmez zor giriyorsa soketin boyutlarında sorun vardır başka usb falan denedin mi rahat oluyor mu diyeUSB Bellek zor girip çıkıyor. USB Aygıt tanınmadı Hatası alıyorum bazen USB girişine vazelin sürsem nasıl olur bir sıkıntı olur mu
Kusuruma bakma kral her şeyi duydum da vazelin süreni ilk defa duyucam şlaskdşlsakdşlsadşlasUSB Bellek zor girip çıkıyor. USB Aygıt tanınmadı Hatası alıyorum bazen USB girişine vazelin sürsem nasıl olur bir sıkıntı olur mu
klavye mouse flash bellek hepsi zor giriyorUsb'ye vazelin sürülmez zor giriyorsa soketin boyutlarında sorun vardır başka usb falan denedin mi rahat oluyor mu diye
Amaç Yeni bi usb port doğmasına sebep olmak galiba hocam?USB Bellek zor girip çıkıyor. USB Aygıt tanınmadı Hatası alıyorum bazen USB girişine vazelin sürsem nasıl olur bir sıkıntı olur mu
çözüm üretmeye çalışıyorumAmaç Yeni bi usb port doğmasına sebep olmak galiba hocam?
Bir şey sürmeyin portta problem var demek ki. Metalini dar yapmışlardır.
Evet bu da olabilir düz tornavidayla bi kontrol etmek lazım.tövbe tövbe aklıma kötü kötü şeyler geldi vazelin diyince. port yerinden kaymıştır o yüzden tam takamıyorsundur.