Neler Yeni

USB HUB Kullanmak gecikme yapar mı ? (Klavye,Mouse,Kulaklık) Usb 2.0

Merhabalar, iki farklı bilgisayar arasında aynı klavye mouse u kullanmak istiyorum hızlı geçiş için de böyle bir yöntem düşündüm bir tane usb hub um var 3 portlu Usb 2.0 hızında. Microusb ve Usb bağlantı uçları var. Microusb usbhub a giriyor.
Bir bilgisayarda oyun oynuyorum yani gecikme olmaması önemli klavye mouse kulaklık gibi cihazlardan tam performans alabilmem. Diğer bilgisayarda ofisdir vesayre gecikmenin daha önemsiz olduğu şeyler ile uğraşıyorum. Sizce bu fotoğrafını bırakacağım usb hub gecikme oluşturur mu ?

foto1.jpg
foto2.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Serkan
fps oyunu oynuyorsan 2.0 ile 3 arasında hissedilir fark oluşuyor bizzat hem laptop hem masaüstü kullandığımdan biliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi
fps oyunu oynuyorsan 2.0 ile 3 arasında hissedilir fark oluşuyor bizzat hem laptop hem masaüstü kullandığımdan biliyorum
bende aynı şekilde masaüstü oyun, laptopu'da günlük kullanımdır vesayre için düşünüyorum. biraz kullanmayı denesem mi bilmiyorum araşıtırıyorum. Aslında usb 2.0 480mbps veri aktarma hızı varmış galiba yani yeterli gelir diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,809
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yapar fakat normal bir kullanımda hissedilir mi pek emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Serkan
normalde kullan gitsin ben fps oyunu için söyledim

Top Bottom