Usb ile format ortalama ne kadar sürüyor

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
38
arkadaşlar bugün format atacağım usb ye windows dosyası atılı bilgisayarda biosu açıp flashı çalıştırdığımdan itibaren format işlemi ne kadar sürer tam olarak

m2 ssd varsa fazla uzun sürmez. Ama hdd varsa biraz uzun sürebilir. Tam olarak süre veremem ama ssd varsa 15dk falan sürer

arkadaşlar bugün format atacağım usb ye windows dosyası atılı bilgisayarda biosu açıp flashı çalıştırdığımdan itibaren format işlemi ne kadar sürer tam olarak
M2 ssd varsa ve usb portun hızlıysa en fazla 10-15dk sürer.

m2 ssd varsa fazla uzun sürmez. Ama hdd varsa biraz uzun sürebilir. Tam olarak süre veremem ama ssd varsa 15dk falan sürer
bir tane m2 ssd bir tanede sata ssd var birde formatta bütün driverlar falan siliniyor değilmi

M2 SSD Varsa Windows ekranına gelmesi en fazla 5dk. Yükleme kısmı en fazla 2dk.

uzun sürer diye korkuyodum teşekkürler hocam birde driverlar siliniyor değilmi
Temiz formatta ne var ne yok siliniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptopta tam sifirlama neden 1 2 saat suruyor
Laptop özelinde bir şey değil o. Sıfırlama format değildir. O Ayarları falan normal haline getiriyor, güncellemeleri kaldırıyor. Windowsun ilk kurulduğu halini yüklüyor.

Temiz formatta ne var ne yok siliniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop özelinde bir şey değil o. Sıfırlama format değildir. O Ayarları falan normal haline getiriyor, güncellemeleri kaldırıyor. Windowsun ilk kurulduğu halini yüklüyor.

Hala format atmayı bilmiyorum ya. Tam sıfırla diyorum. Disk teki herseyi sil diyorum. Win 11 i internetten indirip onu yukle diyorum bu format olmuyormu simdi? Laptopta zaten gömülü win 11 varken nasıl format atıcam onu hala bilmiyorum. Usb siz format olmuyormu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri