Neler Yeni

Usb Kablosu Anakarta Takmasam Olur mu ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
kasanın usb bağlantısı için olan kablo sanki anakarttaki usb kablo portunu kıracakmış gibi hissediyorum kablo kalın olduğu için biraz kıvırdım ama yine de çok direnç uyguluyor gibi kasanın usblerini değil de anakartımın usb lerini kullansam olur mu ?

Ekler

• IMG_0166.jpeg
    IMG_0166.jpeg
    2.2 MB · Hit: 51

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kasanın usb bağlantısı için olan kablo sanki anakarttaki usb kablo portunu kıracakmış gibi hissediyorum kablo kalın olduğu için biraz kıvırdım ama yine de çok direnç uyguluyor gibi kasanın usblerini değil de anakartımın usb lerini kullansam olur mu ?
Bişey olmaz hocam. Takılı olsun.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişey olmaz hocam. Takılı olsun.
hocam kablosu kalın olduğu için kıvıramıyorum da şuan korkuyorum portu sanki kıracakmış gibi ilk kez topladığım için bilmiyorum tam hepsinde mi böyle

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
bu sağ taraftaki ucu mavi kabloyu diyorsunuz sanırım

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam ilk kez topladığım için korku oluyor doğal olarak teşekkür ederim kalsın o zaman
kalsın kalsın hiçbirşey olmaz ama ilk sefer toplama rahmen işi biliyorsun mesela ram ların slotlarını doğru takmşısın size şimdi sıvı soğutucu gelecek herhalde

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
kalsın kalsın hiçbirşey olmaz ama ilk sefer toplama rahmen işi biliyorsun mesela ram ların slotlarını doğru takmşısın size şimdi sıvı soğutucu gelecek herhalde
hocam evet şu yüzden biliyorum eskiden kasalı alamadığım için hep laptop alıyordum ve kasalı içimde bi heves olarak kalıyordu sürekli yıllardır sistem toplama videoları izlediğim için öğrendim herşeyi sistemi toplarken hiç zorlanmadım zaten sıvı soğutucuda kablolamayı iyi yapmam lazım o biraz korkutuyor beni bir de inşallah düğmeye basınca kasa çalışır 🙂

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
hocam evet şu yüzden biliyorum eskiden kasalı alamadığım için hep laptop alıyordum ve kasalı içimde bi heves olarak kalıyordu sürekli yıllardır sistem toplama videoları izlediğim için öğrendim herşeyi sistemi toplarken hiç zorlanmadım zaten sıvı soğutucuda kablolamayı iyi yapmam lazım o biraz korkutuyor beni bir de inşallah düğmeye basınca kasa çalışır 🙂
hocam valla bende sizin gibiydim bende kendim toplayacaktım benim çalışmaktan vaktim olmadığı için direk hazır sistem aldım bendede 7500f var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide bende sıvı soğutma alacağım ama bende sıvı soğutmadan hiç anlamayorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
hocam valla bende sizin gibiydim bende kendim toplayacaktım benim çalışmaktan vaktim olmadığı için direk hazır sistem aldım bendede 7500f var
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide bende sıvı soğutma alacağım ama bende sıvı soğutmadan hiç anlamayorum
hocam sıvı soğutma şubeye geldi size de bilgi vereceğim birazdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,421
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac