USB Killer, sebep olduğu yıkıcı neticeler açısından tümüyle saldırgan amaçlar için tasarlanmış gibi görünse de temelde akıllı özellikli elektronik cihazların yüksek voltaja karşı koruma devrelerini ve cihazın yüksek gerilim karşısındaki sınırlarını test etmek için tasarlanmış CE ve FCC Onaylı bir test cihazıdır.Arkadaşlar ne işe yarıyor analamdım psuyu falan mı patlatıyor nedir ?
Ortalama 200-220 Volt akım göndererek sistemi kullanılmaz hale getiriyor.Arkadaşlar ne işe yarıyor analamdım psuyu falan mı patlatıyor nedir ?
USB killer ile bozsan, senin bozduğunu kimse anlayamaz.peki ben bir pc yi bozsam onla bana mı kalır her şey yoksa bilgisayar kendiliğinden bozuldu gibi olur
Ortalama 200-220 Volt akım göndererek sistemi kullanılmaz hale getiriyor.
eski bir pc var kimse kullanmıyo onda denicemUSB killer ile bozsan, senin bozduğunu kimse anlayamaz.
FAKAT! hiç etik bir davranış değil.
forum.donanimarsivi.com
öyle bir düşünce var biraz evet (!)Umarım ailen PC almıyor diye bozmaya çalışmıyorsundur.ailem ne demeye çalışıyor ?
Arkadaşlar PC nin performansı düştü dedim sırası değil falan dedi bilgisayarında bir şey yok dedi ne demek istiyor bir hayalimede engel olma yaforum.donanimarsivi.com
Arkadaşlar ne işe yarıyor analamdım psuyu falan mı patlatıyor nedir ?
Hadron PSU'ları bununla test edelimUSB Killer, sebep olduğu yıkıcı neticeler açısından tümüyle saldırgan amaçlar için tasarlanmış gibi görünse de temelde akıllı özellikli elektronik cihazların yüksek voltaja karşı koruma devrelerini ve cihazın yüksek gerilim karşısındaki sınırlarını test etmek için tasarlanmış CE ve FCC Onaylı bir test cihazıdır.
Olabilir hocamHadron PSU'ları bununla test edelim![]()
![]()