Önemli olan kulaklığın çalışması zaten. Micro USB telefonum. Kulaklığı calisacagina eminseniz tamamdır.Eğer telefonunuzda Type-C girişi mevcutsa şu tür bir alet işinizi görür;
Eğer telefonunuzda Micro USB girişi varsa şu şekilde bir kablo tercih edilebilir sanırsam;Syrox Usb-3 Den Type C Ye Dönüştürücü Otg Dt13 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Syrox Usb-3 Den Type C Ye Dönüştürücü Otg Dt13 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Alfais 4940 Micro Usb To Usb Klavye Mouse Flash Çevirici Dönüştürücü Adaptör https://www.amazon.com.tr/dp/B087FSWWSN/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_5BCJ9KV9YEY97H5JAETD
Bu tür kablolar bilgisayarcı da falan olur herhalde eğer internetten almak istemezseniz.
Usb to auxSelamlar, bildiğimiz USB oyuncu kulaklığımı dönüştürücü ile telefonda kullanabilir miyim? Böyle bir şey var mı? Eğer varsa hangi dönüştürücüyü kullanmam gerek? Teşekkür ederim.
Dönüştürücü sorun çıkarmazsa çalışacaktır. Ben bu linkleri örnek olarak attım. Bu adla siz de bir araştırın.Önemli olan kulaklığın çalışması zaten. Micro USB telefonum. Kulaklığı calisacagina eminseniz tamamdır.
Ben USB to Jack diye düşünüyordum aslında.Dönüştürücü sorun çıkarmazsa çalışacaktır. Ben bu linkleri örnek olarak attım. Bu adla siz de bir araştırın.
Bu arada banada lazım aslında yarinki trendyol paylaş kazandan alabilceğim 11,99 kargo ücreti dahil çevirici önerin varmiEğer telefonunuzda Type-C girişi mevcutsa şu tür bir alet işinizi görür;
Eğer telefonunuzda Micro USB girişi varsa şu şekilde bir kablo tercih edilebilir sanırsam;Syrox Usb-3 Den Type C Ye Dönüştürücü Otg Dt13 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Syrox Usb-3 Den Type C Ye Dönüştürücü Otg Dt13 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Alfais 4940 Micro Usb To Usb Klavye Mouse Flash Çevirici Dönüştürücü Adaptör https://www.amazon.com.tr/dp/B087FSWWSN/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_5BCJ9KV9YEY97H5JAETD
Bu tür kablolar bilgisayarcı da falan olur herhalde eğer internetten almak istemezseniz.
Tamam o da olur. Google'a yazıp, bakın. 5-20 TL'ye bir şeyler çıkar.Ben USB to Jack diye düşünüyordum aslında.
Özel olarak bir şey öneremem hocam. Aslında özel olarak bir şey de önermeme gerek yok 5-15 TL arası bir kablo her türlü işinizi görecektir.Bu arada banada lazım aslında yarinki trendyol paylaş kazandan alabilceğim 11,99 kargo ücreti dahil çevirici önerin varmi