Neler Yeni

usb x hci uyumlu ana bilgisayar denetleyicisi

thrower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Ekran Alıntısı.PNG

bu sorun duzelmiyor driveri kaldırdım yükledim güncelledim felan ama hiçbiri işe yaramadı bunun yuzunden pc ethernet kablosunu algılamıyor ve internet yok bu yazıyı bile ekran klavyesinden yazıyorum kütfen yardım klavyeyi bile algılamıyor

mfimmel

80+ Silver
Asus A520M anakartım
Kanka bu sorun büyük ihtimalle işletim sisteminden kaynaklı Windows 10 home veya pro olarak değişiklik yapmayı deneyebilir misin format ile başka bir çözümünü bilmiyorum tek bildiğim bu çünkü böyle bir denetleyici benim PC'mdede bulunmuyor.

thrower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bu sorun büyük ihtimalle işletim sisteminden kaynaklı Windows 10 home veya pro olarak değişiklik yapmayı deneyebilir misin format ile başka bir çözümünü bilmiyorum tek bildiğim bu çünkü böyle bir denetleyici benim PC'mdede bulunmuyor.
windows 10 home işletim sistemim proya mı geçiş yapayım

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
Alıntıyı görüntüle
bu sorun duzelmiyor driveri kaldırdım yükledim güncelledim felan ama hiçbiri işe yaramadı bunun yuzunden pc ethernet kablosunu algılamıyor ve internet yok bu yazıyı bile ekran klavyesinden yazıyorum kütfen yardım klavyeyi bile algılamıyor
Telefondaki WiFi den usb ile pc bağlayan so ra düzelir bende de oldu yeni bilgisayar gelmişti telefonu bağladım usb ile galiba güncelledi düzeldi

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Mustafa Karakuş
evet benimde pc yeni telefona usb baglayıp pcye mi takayım
Evet usb den WiFi aç mobil erişimden yanı usb bağlantı aç böylelikle telefondaki WiFi pc kullanıyor . Mobil erişim noktasında bireyde olması lazım

thrower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ahmet
Evet usb den WiFi aç mobil erişimden yanı usb bağlantı aç böylelikle telefondaki WiFi pc kullanıyor . Mobil erişim noktasında bireyde olması lazım
olmadı :( bu ne ya boyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
yardım edebilcek varmı

Son düzenleme:
Top Bottom