bu sorun duzelmiyor driveri kaldırdım yükledim güncelledim felan ama hiçbiri işe yaramadı bunun yuzunden pc ethernet kablosunu algılamıyor ve internet yok bu yazıyı bile ekran klavyesinden yazıyorum kütfen yardım klavyeyi bile algılamıyor
Sanırım anakartın baya eski bir anakart sistemini yazabilir misin?Alıntıyı görüntüle
bu sorun duzelmiyor driveri kaldırdım yükledim güncelledim felan ama hiçbiri işe yaramadı bunun yuzunden pc ethernet kablosunu algılamıyor ve internet yok bu yazıyı bile ekran klavyesinden yazıyorum kütfen yardım klavyeyi bile algılamıyor
Asus A520M anakartımSanırım anakartın baya eski bir anakart sistemini yazabilir misin?
Kanka bu sorun büyük ihtimalle işletim sisteminden kaynaklı Windows 10 home veya pro olarak değişiklik yapmayı deneyebilir misin format ile başka bir çözümünü bilmiyorum tek bildiğim bu çünkü böyle bir denetleyici benim PC'mdede bulunmuyor.Asus A520M anakartım
windows 10 home işletim sistemim proya mı geçiş yapayımKanka bu sorun büyük ihtimalle işletim sisteminden kaynaklı Windows 10 home veya pro olarak değişiklik yapmayı deneyebilir misin format ile başka bir çözümünü bilmiyorum tek bildiğim bu çünkü böyle bir denetleyici benim PC'mdede bulunmuyor.
Denemekte fayda var dostum ya dediğim gibi konuda pek bir bilgim yok fakat işletim sistemi değişmek faydalı olabilir.windows 10 home işletim sistemim proya mı geçiş yapayım
Ben pcye format attım daha once ama işe yaramadıydıDenemekte fayda var dostum ya dediğim gibi konuda pek bir bilgim yok fakat işletim sistemi değişmek faydalı olabilir.
Farklı bir işletim sistemine mi geçtin format attığında?Ben pcye format attım daha once ama işe yaramadıydı
Telefondaki WiFi den usb ile pc bağlayan so ra düzelir bende de oldu yeni bilgisayar gelmişti telefonu bağladım usb ile galiba güncelledi düzeldiAlıntıyı görüntüle
evet benimde pc yeni telefona usb baglayıp pcye mi takayımTelefondaki WiFi den usb ile pc bağlayan so ra düzelir bende de oldu yeni bilgisayar gelmişti telefonu bağladım usb ile galiba güncelledi düzeldi
Evet usb den WiFi aç mobil erişimden yanı usb bağlantı aç böylelikle telefondaki WiFi pc kullanıyor . Mobil erişim noktasında bireyde olması lazımevet benimde pc yeni telefona usb baglayıp pcye mi takayım
olmadıEvet usb den WiFi aç mobil erişimden yanı usb bağlantı aç böylelikle telefondaki WiFi pc kullanıyor . Mobil erişim noktasında bireyde olması lazım
yardım edebilcek varmıAlıntıyı görüntüle