Neler Yeni

USB'ye WİNDOWS 10 KURMA

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
co
Adsız.png

Arkadaşlar USB'ye Windows 10 kuracağım ama bir türlü kuramadım. Technopat'ın videosundan bunu indirdim yapmaya çalıştım ama ekranda ki gibi birkaç şeyi hazırlıyoruz deyip 30 dk 1 saat boş boş dönüyor yükleme yapmıyor. USB'ye atmam da yardımcı olabilecek var mı acaba? FreeDOS bir bilgisayar alacağım ona kuracağım.

enes.wtp

80+
Flash belleğin okuma/yazma hızları oldukça düşüktür. Samsung, Corsair, Kingston üst modelleri elinde değilse uzun sürebilir. Doğru yaptığına emin misin?

emmi

80+
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar USB'ye Windows 10 kuracağım ama bir türlü kuramadım. Technopat'ın videosundan bunu indirdim yapmaya çalıştım ama ekranda ki gibi birkaç şeyi hazırlıyoruz deyip 30 dk 1 saat boş boş dönüyor yükleme yapmıyor. USB'ye atmam da yardımcı olabilecek var mı acaba? FreeDOS bir bilgisayar alacağım ona kuracağım.
Merhaba , Önereceğim Program Genelde Bütün İşletim Sistemleri İçin Uygun Görülmektedir.

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Sorunun cevabını bilmiyorum ama sistemin kötüyse w10'a hiç bulaşma derim en iyisi w7(sistemi kötü olanlar için).

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Şu konuyu okuyabilirsiniz fazla detaylı değil ama yapmanız gerekenleri anlatıyor.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun cevabını bilmiyorum ama sistemin kötüyse w10'a hiç bulaşma derim en iyisi w7(sistemi kötü olanlar için).
Yok kanka sistemim baya iyi o yüzden windows 10 kurmak istiyorum sistemden yana sıkıntı yok yani eyvallah genede

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
Yok kanka sistemim baya iyi o yüzden windows 10 kurmak istiyorum sistemden yana sıkıntı yok yani eyvallah genede
Hmm o zaman işin rast gelsin kankacım darısı bana :) .

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu konuyu okuyabilirsiniz fazla detaylı değil ama yapmanız gerekenleri anlatıyor.
Denedim ama gene aynı şey ''birkaç şeyi hazırlıyoruz'' diyip dönüp duruyor.3.5 GB'lık bir şey indirdiği için mi acaba böyle yapıyor diye düşündüm şimdi şöyle bir 3-4 saat bekleyeyim bakayım olucak mı :) Hepinize teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Alıntıyı görüntüle
rufusu deneyebilirsin çok basit youtubeda uygulamalı anlatımları mevcut

Top Bottom