Neler Yeni

USDT'ye dikkat edin !

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Arkadaşlar çok fena dedikodular dönüyor USDT'nin de sonu UST gibi olabilir şuan güvenli liman USDC veya BUSD gibi gözüküyor nakkite kalan arkadaşlara naçizane tavsiyem USDT yerine USDC veya BUSD geçmeniz olacaktır.

Ayrıca şunu da eklemeliyim eğer USDT 'de de düşüş olursa piyasaya olan güven fena sarsılır ve BTC de dahil çoğu altcoinde sert düşüşler görebiliriz.

Farway

80+ Silver
Bu günde anlıyorum ki en iyi yatırım cebinde olandır. Milleti nasılda dolandırıyorlar cidden...

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitirdiler bizi 4.5K TL vardı öyle bekliyordu.
1750 TL kaldı
UST de mi bekliyordunuz ?

Eğer öyleyse geçmis olsun hocam aman panikle bir şey yapmayın UST yi toparlamak için Luna'yi batırdılar mutlaka toparlanacaktır.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Bu günde anlıyorum ki en iyi yatırım cebinde olandır. Milleti nasılda dolandırıyorlar cidden...
cebinde de dursa eriyor.Dolar yapsan düşüp çıkışı belli değil adamlar akıllı milletin parasını topladılar herkes zengin olmaya çalıştı bizim gibi avelleri kopardılar.YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:

UST de mi bekliyordunuz ?

Eğer öyleyse geçmis olsun hocam aman panikle bir şey yapmayın UST yi toparlamak için Luna'yi batırdılar mutlaka toparlanacaktır.
Shib

SugarRay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Meriç Bozdemir
Güzelim Luna gitti ya tüm piyasa çöktü üstüne shorttan ne para kaldırdılar milyoner oldu millet. Bizimde 500 dolarımız 4 cent oldu 😭

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzelim Luna gitti ya tüm piyasa çöktü üstüne shorttan ne para kaldırdılar milyoner oldu millet. Bizimde 500 dolarımız 4 cent oldu 😭
Geçmiş olsun hocam umarım ekleme yapabilmek için nakitiniz vardır yoksa eski yerine gelmesi yıllar sürecektir buda sizi epey yıpratır.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,155
İsim
Kadir
FED faiz arttığı dönemlerde mutlaka bir şeyler olmuş tarihsel olarak bakabilirsiniz. Kriptoda ki düşüşler haliyle daha sert ve manipülatif ve FED faiz arttırmaya devam edeceğini açıkladı en az 2 ay boyunca her ay 50 baz puan euro/usd paritesi bile düştü dolar acayip güçleniyor.
Bir de şunu belirteyim BTC yi hariç tutuyorum çünkü ana piyasa değeri aslında borsanın kendisi gibi. Borsa ile Kripto borsasında ki ki temel farklardan biri şu hisseler değer kazanır bilançolarına göre değer de kaybedebilir örneğin netflix beklenin çok altında bilanço açıkladı ve %25 düştü. Kriptoların gelirleri tamamen arz ve arza talep olmazsa Luna da olan oluyor. Arz talep meselesini unutmayın yatırım yaparken

Farway

80+ Silver
cebinde de dursa eriyor.Dolar yapsan düşüp çıkışı belli değil adamlar akıllı milletin parasını topladılar herkes zengin olmaya çalıştı bizim gibi avelleri kopardılar.YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shib
Dolarda en azından paran değerini koruyor.
Dostum risk almazsan kazanamazsın bu kadar basit. Risk alamayacağın parayla da girme bir zahmet.
Yatırım mı? Dostum başı yok,sonu yok,neden değerli belli değil,nerede olduğu belli değil,kartlar ne için çalışıp ne yazıyor belli değil,yazılan yazılımı elinde tutan saniyede btc mi üretiyor belli değil,her kafası esen zengin bir para çıkartıyor resmen karşılığı ne belli değil.
Bunun adı yatırım değil kanka insanları hayal dünyasına soktular,benim bu işlere güvenim cidden kalmadı.

SugarRay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Meriç Bozdemir
Geçmiş olsun hocam umarım ekleme yapabilmek için nakitiniz vardır yoksa eski yerine gelmesi yıllar sürecektir buda sizi epey yıpratır.
spottaydı hocam unutup gideceğim onu artık ama artık Lunayı 2 cihan biaraya gelse toparlayamz diye düşünüyorum

GodlyPain

80+ Bronze
2021'in sonlarına doğru sert düşüşten sonra, aha düştü fırsatı yakalayayım da güzelce alım yapayım diyip birkaç eth aldım. Hiç o seviyeye tekrar çıkmadı. eth 2.0 ile belki biraz hareketlenebilir. Ama bu aralar çok tehlikeli sularda yüzüyoruz gibime geliyor. LUNA'ya olanları gördükten sonra artık BTC ve ETH'ye de güvenim kalmadı. Zarardan da satmak istemediğim için tutuyorum. Yoksa artık çıkmanın vakti geldi bence. Çok manipüle edici hareketlerle para kasacaklar bu aylarda. Dikkat etmek lazım. YTD

mertcaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan Çoban
spottaydı hocam unutup gideceğim onu artık ama artık Lunayı 2 cihan biaraya gelse toparlayamz diye düşünüyorum
bende sizinle aynı fikirdeyim, herkesin elinde çok fazla olan bir coin durumuna geldi her yükselişte büyük satışlar yiyeceğini düşünüyorum bybit delist etti bile binance'de luna/usdt futures durduruldu luna/busd olarak devam ediyor yüksekten alanlara üzülüyorum ytd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom