Üslü Sayılar Sorusu .

E bulmuşsun işte konu ne alaka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hani forumda"neler yeni" adında bir bölme varya hani. Oraya yazabilir?
Eğitim değilmi bu benim yazdığımla ne alakası var?

Konuya ben yazalı ve arkadaş ile konuyu da kapatalı yaklaşık 2 saat oldu.
Sence konuyu biz mi yoksa sen mi uzatıyorsun ?
Cevap verme !
Tamam arkadaşım özür dilerim.

Sözüm sana değilde eğitim amaçlı bir konu bile olsa sırf bir soru için boşu boşuna konu açmaya gerek yok? Zaten internette bir sürü uygulama var bununla alakalı. Veya öğretmenine sorabilir
İlgisiz öğretmen çok var maalesef.

Birde bildiğim kadarıyla kunduz gibi uygulamalar belli zamandan sonra para alıyor o yüzden yazmış olabilir

İlgisiz öğretmen çok var maalesef.

Birde bildiğim kadarıyla kunduz gibi uygulamalar belli zamandan sonra para alıyor o yüzden yazmış olabilir
Ben tek bir uygulama baz almadım çok uygulama var en basitinden eodev gibi. Öğretmen konusunda haklısın

Sözüm sana değilde eğitim amaçlı bir konu bile olsa sırf bir soru için boşu boşuna konu açmaya gerek yok? Zaten internette bir sürü uygulama var bununla alakalı. Veya öğretmenine sorabilir
Soru çözüm uygulamaları ücretli. Öğretmenim 2 gündür yanıt atmadı. Video çözüm yok. Forumda derece yapan/yks adayı öğrenciler mevcut. Ki bu yüzden su an üzerinde tartıştığımız 'eğitim' başlığı açık, zaten konum başlığa uygun olmasa sen konuşmadan adminler konumu kapatırdı:). Sorumun boş olduğu da Kadir Abiye açıkladığım gibi aşikar. Fakat sayenizde soru dışında her şeyi tartıştık:) Yanıt vermene lüzum yok.

Konuya ben yazalı ve arkadaş ile konuyu da kapatalı yaklaşık 2 saat oldu.
Sence konuyu biz mi yoksa sen mi uzatıyorsun ?
Cevap verme !
Adam soru sormus cevap bekliyor konuyu kirletmissin kavga cikartmissin durduk yere

Soru çözüm uygulamaları ücretli. Öğretmenim 2 gündür yanıt atmadı. Video çözüm yok. Forumda derece yapan/yks adayı öğrenciler mevcut. Ki bu yüzden su an üzerinde tartıştığımız 'eğitim' başlığı açık, zaten konum başlığa uygun olmasa sen konuşmadan adminler konumu kapatırdı:). Sorumun boş olduğu da Kadir Abiye açıkladığım gibi aşikar. Fakat sayenizde soru dışında her şeyi tartıştık:) Yanıt vermene lüzum yok.
Tamam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,419
Üyeler
187,040
Son üye
emirr4r
Geri