Usp-S vs P2000

Reaksiyon skoru
24
Beyler en çok hangisini seviyorsunuz ben p2000 le çok daha iyi oynuyorum adam yakınımda çıktığında direk taramaya başlıyorum uzakta ise yavaş yavaş kafaya doğru sıkıyorum adam hs alıp ölüyor birde mermisi daha fazla :D

Direk kafaya çalıştığım için bana göre USP-S. Dust II'de ben B de iken gelirseniz. Büyük ihtimal içeri giremezsiniz. Mermisi fazla olması gerekmez. Bana 1 rauntta 12 mermi bile yetiyor. Negev değil ki bu silah, tarayasın. Yani bence ''USP-S'' net.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler en çok hangisini seviyorsunuz ben p2000 le çok daha iyi oynuyorum adam yakınımda çıktığında direk taramaya başlıyorum uzakta ise yavaş yavaş kafaya doğru sıkıyorum adam hs alıp ölüyor birde mermisi daha fazla :D
Kafaya çalışsan inan taramaktan daha kolay olduğunu göreceksin. Bu arada rankın büyük ihtimal nova 3 civarı.

Hocam p2000 adamdır tek değilmişim. Sadece bence ses den kaybediyor onun dışında bana göre isabet farkı yok

Venus V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direk kafaya çalıştığım için bana göre USP-S. Dust II'de ben B de iken gelirseniz. Büyük ihtimal içeri giremezsiniz. Mermisi fazla olması gerekmez bana 1 rauntta 12 mermi bile yetiyor. Negev değil ki bu silah, tarayasın. Yani bence ''USP-S'' net.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kafaya çalışsan inan taramaktan daha kolay olduğunu göreceksin. Bu arada rankın büyük ihtimal nova 3 civarı.
oha nova 3 :D nereden anladın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,034
Üyeler
197,807
Son üye
Canbyr
Geri